разполагам с говорител "Стар Аудио" 10 инча 600 вата но ми трябва каса някои можели да ми даде размери и савет как да сия направя ......( знам че Стар аудиото не са кои знаи каква марка но на мен ще ми жарши работа защото аз на кората имам 2 пионерки по 400 вата 12 инча и просто исках да вкарам още малко басс в колата си ) благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
помогнете за направата на басс каса
Collapse
X
-
е как така на кората имаш 2 12-ки пък бас искаш да праиш от няква смешна 10-ка губи ми се логиката тези 12-ки на кората би трябвало да си свиирят доста прилично мислиш ли че тази 10 ще я чуеш от багажника въобще? Вземи си още 1 10-ка и сложи тях на кората и 2х12 в бандпасс и багажникаHaters Gonna Hate
-
А бе вие освен за БАС за други честоти в средно и високочестотния диапазон не сте ли чували, или просто трябва да се обръщат мадамите по улиците след вас
?
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
dimaldim написа://Off Bass+Blow Off = яко мацкиOff//
И сега по темата - изтегли си bass box (pro) и си поиграи - ще ти свърши работа
.
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:Тъкмо това е програмата, която ще му свърши работа за да си изчисли размера/обема подходящ за конкретен говорител, всичко останало е "чесане на езици".
Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
gamma написа:batproho написа:Тъкмо това е програмата, която ще му свърши работа за да си изчисли размера/обема подходящ за конкретен говорител, всичко останало е "чесане на езици".
, така че най-лесният вариант е една готова купешка кутия на слух и колегата е в играта
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар