Хваля се: Изкарах срахотен уикенд във Велинград с приятелиОплаквам се: изгорях на един басейн и сега съм като рак
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Оплаквам се:Днеска си счупих малкото пръстче на крака
Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
Хваля се: От днес съм три седмици болнични._жоро_ написа:Оплаквам се:Днеска си счупих малкото пръстче на крака
Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
Колега те се опитваха да ти откраднат крилото към 4:30 след полунощ. В момента в който ги осветих с бойния фенер избягаха като попарени.Кой да знае до миналия месец сме били съседи.Хваля се: На работа съм дъжд вали и няма кой да ме напсува. Когато е най зле , така да е :Оплаквам се: Некадърен шофер отнесе ограда и бариерата тцтцтц.///// написа:Оплакване! Така си намерих тази сутрин задната чистачка, тръгвайки на работа. Не мога да разбера какво им пречеше.Fiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100
Коментар
-
Вали ?! Тук е страшна жегаОплакване: Напоследък мързела не ме напуска и става все по-злеМарто написа:Хваля се: На работа съм дъжд вали и няма кой да ме напсува. Когато е най зле , така да е :Оплаквам се: Некадърен шофер отнесе ограда и бариерата тцтцтц.
Más vale tarde que nunca
Peugeot 206 2.0 HDi
))
Коментар
-
Към 19:30 такъв проливен дъжд с градушка (като грахови зърна) се изля, че трябваше да спрем колата - пътят не се виждаше. Това беще по околовръстното на Силистра. Хвалба - не бях с моята кола, която си стоеше на сухо в града, огряна от слънцето. Като разказвахме каква буря вилня само на няколко километра от центъра, направо не ни вярваха.П.П. Колежке, някъде бях чел, че най-доброто лекарство срещу мързел е: да му се отдадеш с наслада.Alisiq написа:Вали ?! Тук е страшна жегаОплакване: Напоследък мързела не ме напуска и става все по-злеМарто написа:Хваля се: На работа съм дъжд вали и няма кой да ме напсува. Когато е най зле , така да е :Оплаквам се: Некадърен шофер отнесе ограда и бариерата тцтцтц.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар