Хвалба - вчера беше страхотен ден! Не е истина, как накарах 5 абсолютно непознати жени във фризьорски салон да пият мента заедно с мен (вкл. и персонала). Оплакване - вчерашният ден сигурно няма да се повтори никога повече. Оплакване - днес свършва риалитито "сам вкъщи".
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Хвалба - вчера беше страхотен ден! Не е истина, как накарах 5 абсолютно непознати жени във фризьорски салон да пият мента заедно с мен (вкл. и персонала). Оплакване - вчерашният ден сигурно няма да се повтори никога повече. Оплакване - днес свършва риалитито "сам вкъщи".
Така ли било, някой се гърбим като грешни дяволи а други жулят мента...ще я видим тази работа с "персонала"
Хвалба: Днес измих фуфу до пълен блясък. Две сапунисвания с две изплаквания плюс подсушаване и тук таме пастичка. Прахосмукачка вътре цялостно + почистване на корите на вратите и таблото + почистване на багажника и подредбата му + намерих си 2 евро цента (немски) + намерих си 1 цигара + намерих си между седалките една част от лаптоп-а която мислех, че съм загубил доста одавна всичко това ми коства доста препичане на слънцето на селската чешма и поливане с хладка водица Оплакване: Носача и биалетката взеха много сериозно да хлопат, а ми предстоят доста километри...лошото е, че няма сега $ за ремонти...ако някой има 200лв в излишък и се чуди какво да ги прави...ще направи едно добро, ако ми ги изпрати
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Така ли било, някой се гърбим като грешни дяволи а други жулят мента...ще я видим тази работа с "персонала"
Аууууу, Петя ли ме е издънила? Нали тя им е шефка, къде е проблемът? Сори, Илия, ама ни беше много забавно! :D Но другият път като ме видят отдалече да идвам, сигурно ще се заключат отвътре, ще пуснат щорите и ще се правят, че ги няма.
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
оплаквам се: имам чувството, че марката Фиат и по специално модела Пунто правят бойкот срещу мен.Всяко Пунто, до което се завъртя му става нещо, включително и мойта красавица хвалба : днес ще пътувам до Велико Търново и ще прекарам уикенда там, жалко че Ники няма да е с мен
Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
оплаквам се: имам чувството, че марката Фиат и по специално модела Пунто правят бойкот срещу мен.Всяко Пунто, до което се завъртя му става нещо, включително и мойта красавица
Това не звучи никак добре Дано докато си по ВТ не се завърташ покрай моето Пунто хихи Yellow_Flash_Colorz_PDT_34 Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Yellow_Flash_Colorz_PDT_03
оплаквам се: имам чувството, че марката Фиат и по специално модела Пунто правят бойкот срещу мен.Всяко Пунто, до което се завъртя му става нещо, включително и мойта красавица
Това не звучи никак добре Дано докато си по ВТ не се завърташ покрай моето Пунто хихи Yellow_Flash_Colorz_PDT_34 Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Yellow_Flash_Colorz_PDT_03
Ако живееш около центъра бягай я мести колата
oooo не вече си усетила къде живея Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_23Оплаквам се : боли ме глава и ми е скучно
oooo не вече си усетила къде живея Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_23Оплаквам се : боли ме глава и ми е скучно
Не бой се полу монтьор съм квото и да стане ще я оправяоплаквам се ; в буса е задушно и една мома до мен разказва любовния си живот ех тази днешна младеж
Хвалба:Смених си най-после биалетките и колата спря да пука :DОплаквам се:Преди да разбера ,че биалетките са виновни смених задните тампони и олекнах с 120лв. :D
оплаквам се: имам чувството, че марката Фиат и по специално модела Пунто правят бойкот срещу мен.Всяко Пунто, до което се завъртя му става нещо, включително и мойта красавица хвалба : днес ще пътувам до Велико Търново и ще прекарам уикенда там, жалко че Ники няма да е с мен
Ами...ОБАДИ СЕ!!! Ако искаш ще ти пратя номера ми на ЛС!
Коментар