Не, нищо не бива да се променя. Нали в това е смисълът - да са 1:1 със стикера на форума!
Точно Стикерът е нещо като запазена марка, опознавателен знак, не бива да се променя по никакъв начин. -----
Ichkin написа:
Заплювам си 2, като държа да си ги платя
Ще ти струват 17.50. Като бонус получаваш и членска карта за 2011 година на Сдружението. -----MOLOTOV - в неделя на обичайната среща на форума можеш да се сдобиеш с ключодържател, стикер, карта за Еко, вътрешен накрайник за Браво/а, и всякакви други неща, които имам в багажника. Заповядай на срещата
Един брой и за мен. Държа да го платя. Запазето ми го, аз тази не, обаче другата неделя, ще дойда на срещата.
На теб също ще ти струва 17.50, с промоционален подарък - членска карта на СФФБ до края на годината На ушенце ще ти кажа още какви бонуси имаш с картата.Още веднъж казвам - от никой няма да приемем пари за ключодържателите! Всеки, който поиска, ще получи. Когато свършат и се наложи да бъдат заплащани, ще ви информираме. Ако някой иска да помогне с пари - ей там долу е раздела на СФФБ. Може да помогне с членски внос
Коментар