Ма то идва човек и като не те намери, ти пращат известие от пощата!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Честитка от общината
Collapse
X
-
Ти не леж на тая за да не осъмнеш някоя сутрин със законно продадено жилище.Scouper написа:Аз пък - не ходя да вземам никакви препоръчани писма от пощата, защото почти винаги е нещо "гадно" - или от данъчните мародери, или от общинските хрантутници или от банковите вампири. Да си направят труда - да ми връчат съответното писмо, уведомление, акт ... или някоя друга гадория по съответния ред - с призовкар. Докато се организират - давностния срок си тече и накрая - "Я камилата, я камиларя"... :DVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Все някога ще имаш нещо - я ще започнеш работа извън сивия сектор, я ще наследиш нещо,а и дълговете се наследяват колега. Не давайте такъв старт на децата сиpyntoto написа:ако нямам нищо на мое име какво ще ми вземат,питам от любопитство дано немисе налага дасе срещам с такива господа
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Аз пък не мога да ги разбера тия бурсуци скапани, пращат ми известие да съм отишъл да си взема я писмо, препоръчано нещо или нещо от сорта........ми за кво са пощи бе да ги оплодят манафите, нали те трябва да ми го донесат, гледам някви пощальонки по цял ден разнасят разни рекламни боклуци, рийдърс дайджест, и прочее спам, а аз да ходя там да се редя като бараба да си взема нещо дето някой ме известява за друго нещо......преди 2 месеца сгреших да пусна нещо с наложен платеж до Дупница....ми аз 1 седмица чаках да ми върнат парите, че като запис го пращат, че известие, че точно 25 минути дремах да взема 30 лева, щото сто и педесе пенсии бяха окупирали пощата за нещо......Scouper написа:Аз пък - не ходя да вземам никакви препоръчани писма от пощатаТъй де....
Инфлацията и давноста са хубаво нещо понякога.....kiro_of_the_day написа:а и дълговете се наследяват колега. Не давайте такъв старт на децата си
Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Колко да е инфлация при 11-12% законна лихва.А ако имаш започнато принудително изпълнение - чакай да ти тече давност.ФЕРАРИСТ написа:Инфлацията и давноста са хубаво нещо понякога.....kiro_of_the_day написа:а и дълговете се наследяват колега. Не давайте такъв старт на децата си
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар