fihi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква тоалетна хартия използвате?
Collapse
X
-
Интересни са ми Габровците в тая ситуация ... как ли ще го направят съ стотинка ?fiatmaniak написа:когато сте в затруднение и нямате тоалетна хартия, развалете една банкнота от 50 лева на банкноти по 2 лева и всичко ще е перфектно.
Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Humppa -
Humppa -
Адаш...като габровец ще ти кажа,че и със стотинка става само че да е от 50 стотинки...Ichkin написа:Интересни са ми Габровците в тая ситуация ... как ли ще го направят съ стотинка ? Mr. Green
По-малките не вършат работа!
Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...
Коментар
-
E как? Тази стотинка за многократна употреба ли е? Мие ли се после или се изхвърля. Не ми се струва изгодно, ако се хвърля.i4kin написа:Адаш...като габровец ще ти кажа,че и със стотинка става само че да е от 50 стотинки...Ichkin написа:Интересни са ми Габровците в тая ситуация ... как ли ще го направят съ стотинка ? Mr. Green
По-малките не вършат работа!
ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
Ааааа колега, голяма грешка. Преди и аз ползвах такава, обаче се оказа че по-едрите консистенции изискват по-голямо количиство шкурка №80. Сега съм на шкурка №15, много съм доволен, всичко събаря от първия път. И икономически е по-изгодно.MartoModev написа:Аз пък поУзувам шкурка Р80
Много съм доволенПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!
FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.
Коментар
Реклама
Collapse

Аз от 2 г не ползвам тоалетна хартия,винаги съм се чудел на турците кати тръгнат със тези шишета,но от както пробвах тотално я отказах тоалетната хартия.От личен опит ви казвам че е в пъти по добро от хартията.
В една общ. тоалетна са по голяма нужда едновременно металяга и костюмар. Костюмарят си свършил работата и пита: - Прощавайте, имате ли тоалетна хартия?- Що бе, пич? Да не ти е къса фанелката? (Момент за бурен смях)
Коментар