jenshen73 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Комбинат "Кремиковци" продаден
Collapse
X
-
Защото тоя е човек на някой висшестоящ. С такова обезпечение доста банки биха дали кредит за такава инвестиция.И аз бих го взел, но знам че няма да ми го дадат дори да извадя парите.
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
-
Добре де, що не се яви на някой от предишните търгове??? Принципно не се иска много акъл, иска се една мотивационна програма, иска се малко икономическа обосновка, а и също така - гаранционната вноска се връща след приключване на търга. Т.е. ако някой те надцака в наддаването - можеш да си върнеш кинтите и да се извиниш. Хайде да си признаем, че колкото и да "разбираме" го разбираме само на масата. Щото тоя пич може да е тъп, тъп, но колко да е тъп, че да се подпише под договор за 316 милиона кредит??? Определено се иска дупара. А после - ако иска и на конфетки да го прави...Ако беше толкова изгодна оферта тоя металургичен комбинат - нямаше всички да искат да се оттърват от него. Просто е много добра платформа за предизборни дейности. Също като Виваком и новите и собственици...infineon написа:Защото тоя е човек на някой висшестоящ. С такова обезпечение доста банки биха дали кредит за такава инвестиция.И аз бих го взел, но знам че няма да ми го дадат дори да извадя парите.jenshen73 написа:Парите идват от ПИБ. Кво да ги мисля? Заем с достатъчно добра мотивация. С други думи - дори ПИБ да стане собственик на Кремиковци - пак не е вътре. Прсто тоя пич е дошъл като манна небесна на някой с добри идеи как може да се употрби комбинат непоискан от никого.Чудно как сред толкова много икономически гении в този и други форум не се намери нито един смелчага да вземе 320 милиона лева и да се сдобие със стоманолеярна "златна" едва ли не.Златна, щото като чувам какви дългове има...MOLOTOV написа:Кремиковци ще бъде разпродадено както и всички големи заводи, които бяха приватизирани. Това не е нищо ново и аз не се сещам за фабрика, която някой е вьзродил. Жалко е за хората които няма да си получат парите защото са много назад в списъка. На никой ли не му е странно кой е купил Кремиковци, откъде има пари и с какво се занимава??? Или ще се ядете за правопис? М?
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Явор Митев -
Humppa
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар