Отклонявате се от темата!!! За форума си има цял раздел - обсъждайте там!По темата - чудя се дали ще се включи някоя колежка с мнение?
Моят първи опит с раздела за форума беше неуспешен.Колегата ele, винаги е активна, но в тази тема не се включва. Аз например се бръсна точно два пъти седмично, но ми е адски смешна теорията, че от гела растяла по-бързо брадата.
ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Аз например се бръсна точно два пъти седмично, но ми е адски смешна теорията, че от гела растяла по-бързо брадата.
Никак не е смешна. И не от гела изобщо, а от гела и пяната на Gilette. И аз си мислих по едно време, че си въобразявам, но както виждаш - и други колеги споделят това ми впечатление.Пробвай да се бръснеш 1 месец с пяна на Gilette, после един месец с друга, по твой избор, от не толкова известна марка и пак ще говорим.
Отклонявате се от темата!!! За форума си има цял раздел - обсъждайте там!По темата - чудя се дали ще се включи някоя колежка с мнение?
Има едни студиа за красота, в които срещо вече сравнително скромно заплащане (и значително спестяващо средства, ако броиш колко години трябва да купуваш я кола маска, я кремове, я самобръсначки) ти махат всякакво окосмяване перманентно. Иначе залагам на Уилкинсън - карали са ме цяла година, докато жилета се изтъпява за 2-3 месеца П.П. Аз следя с интерес, ама... точно в тази тема една жена няма какво толкова да каже
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Що да е смешна? Давам ти пример с Coca Cola: колкото повече пиеш, толкова по-жаден ставаш.
Защото с мазане стимулиране на растеж не става, трябва пиене .А макдоналдс, колкото повече ям, толкова повече огладнявам. Колата е сладка и една лимонадка да пиеш, пак си жаден.
Immortal написа:
ele написа:
П.П. Аз следя с интерес, ама... точно в тази тема една жена няма какво толкова да каже
А, няма... знайш’ колко мустакати каки познавам
Има мъже, които си падат по космати мацки. :D Онзи ден докато ме стрижеха, влезе един младеж и поиска кола маска на лицето, сподели, че така правел от самото начало и се чувствал много по-добре.
ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Никак не е смешна. И не от гела изобщо, а от гела и пяната на Gilette. И аз си мислих по едно време, че си въобразявам, но както виждаш - и други колеги споделят това ми впечатление.
Не е хич смешно за съжаление, но борбата за клиенти до това води... Друг факт - котката ни яде само Уискас, друго не пипа, ако ще и черен хайвер да и сложим. Говорих с един познат търговец - вика братчед, те отдавна в храните им слагат добавки, така че като яде, после да иска същото... Помните ли делата срещу цигарените компании последните 20-30 години? Съдиха ги не защото цигарите са вредни, а защото слагат химикали, които те пристрастяват към дадена марка цигари...
За ножчетата няма какво да казвам - зависи дали ще уцелиш на модел да те изкара... За геловете и пяните - мене най-много ме изкара един на Нивеа Силвър - над половин година. А се бръсна през ден...
Коментар