Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чисто теоретично да приемем, че може да се сблъскате с това:

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #61
    dikanio написа:
    fiatmaniak написа:
    Аз със сигурност бих се предал, защото дори и да няма свидетели и да мога да се отърва, после цял живот ще ме гризе яко съвестта.
    И като ти съсипят живота по съдилища и затвори, по-добре ли ще ти стане?
    те хората пияни блъзкат пешеходци,че им се разминава...аз лично бих се обадил на полиция линейки да ми е чиста съвестта и да си понеса последствията а не да избягам и всеки ден да мисля за това,не,че иначе няма да го мисля но ще е друго...Трябва да си много долен да избягаш а в бг знаете законите...продавате фиата черпите малък кръг хора и им пълните касичката и всичко се разминава...
    Ти какво направи за страната си,че искаш нещо от нея?!?!?

    Коментар


      #62
      nelegalniq написа:
      по добре го остави на пътя и може да извадиш късмет някой друг да го прегази и да ти заличи следите. А ако е камион, тогава следа и от човека няма да има. Малко на базик я ударихме тази тема, ама ако ти се случи ще ти се реве направо.
      E тва е вече гадно, не е нужно и друг да живее с мисълта че е претрепал човек, независимо виновно или не.....
      Alfa 156 2.0 TS
      Alfa 156 20VTurbo
      Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
      Locost TF1 3.0V6

      Коментар


        #63
        ФЕРАРИСТ написа:
        Пак пояснявам, че чисто теоретично приемаме, че извършителя знае, убеден е, и наистина никой няма да разбере, че това е той......изключваме вариантите че някой може да е видял каквото и да е.......и тва кво мисли съда и ква е практиката......отделен е въпроса че нашия съд не бачка по определена практика......но тва е друга тема - изключваме тва че ще се стига до съд......
        Достатъчно е, че аз знам, а и Оня от горе не спи!Веднага въртя на 166, ако е умрял, а ако има пулс по най-бързия начин в "Спешна помощ"!Не мисля, че мога да живея с мисълта, че съм отнел чужд живот.
        Няма начин да няма начин!

        Коментар


          #64
          Никой не знае как ще реагира,дори и ас всички приказки са глас в небитието.
          пунто 1,7тд

          Коментар


            #65
            pyntoto написа:
            Никой не знае как ще реагира,дори и ас всички приказки са глас в небитието.
            стига бе, да не лъжеш
            Виж бейби не сме глупаци,
            ние сме отбор от здравеняци.
            Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
            така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
            http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

            Коментар


              #66
              От темата личи, че много от хората тука не са запознати как протича едно дело в съда - стигне ли се до съд, няма значение виновен ли си или не. Колкото до съвеста, след като сме 100% сигурни, че човека е умрял, тя ще те гризе така или иначе. Така описаната ситуация се свежда до въпроса - да ти е тъпо че си избуксувал на главата на някой в затвора или пак същото, само че на свобода. Така че и аз бих го отместил от пътя и газ, "към полицията да се предам" ... да бе да ... точно в обратната посока. Времето лекува всичко.Дали ще ми прочетат поста със СРС-та и ако се случи някой ден тая ситуация, дали няма да го използват срещу мен в съда То от сега ме хваща параноята Yellow_Flash_Colorz_PDT_43

              Коментар


                #67
                petar2202 написа:
                От темата личи, че много от хората тука не са запознати как протича едно дело в съда - стигне ли се до съд, няма значение виновен ли си или не. Колкото до съвеста, след като сме 100% сигурни, че човека е умрял, тя ще те гризе така или иначе. Така описаната ситуация се свежда до въпроса - да ти е тъпо че си избуксувал на главата на някой в затвора или пак същото, само че на свобода. Така че и аз бих го отместил от пътя и газ, "към полицията да се предам" ... да бе да ... точно в обратната посока. Времето лекува всичко.
                Подкрепям на 100%!!! Повече няма какво да се каже. Четох, четох... ами 5 страници с празни приказки, хипотетично. Поредната безмислена тема

                Коментар


                  #68
                  Аз не бих избягал.Предполагам,че ще ми се подкосят краката и ще се насера от паника и притеснение.Така наизуст е несериозно да си говорим,на всели психиката му реагира по различен начин.На някой може да не му мигне окото,а аз примерно доста ще се притесня.Със сигурност от сега мога да кажа е ще остана и викна полиция.Ако избягам ще се чувствам като мишка.
                  Fiat Tipo
                  Corsa b комби !

                  Коментар


                    #69
                    Tornado написа:
                    paralesa написа:
                    Ти убий човек,пък после върви разсъждавай така...Да видим след това колко ще изкараш преди съвестта да те докара я до психиатрия,я до гроба. Всеки един нормален човек,преживява тежко убийство,което е извършил (не говорим за ненормалници с по няколко убийства,изнасилвания,а за хора със чиста съвест)
                    Според теб всички участници в мисиите в Ирак,Афганистан вече и Либия да са изперкали.
                    Приемайки, че не си изперкал, ТИ колцина човека уби на мисията си в Близкият Изток? Ако не си убил никой - защо? Знам, че беше в гореща точка на световната карта, но кажи ми, колко пъти рикушетите бяха близо край теб? Аз съм бил отцепление на трнировъчни стрелби и заради неграмотен овчар се оказах доста близко до рикушетите..., но да, спя добре.
                    Steliyan's Life!
                    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

                    Коментар

                    Working...
                    X