значи гледам на някой теми, преди заглавието има някакъв символ, нещо като кламер-чеще ми кажетели какво обозначава10х
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
въпрос за символ при "темите"
Collapse
X
-
Виж поста на "ForceWere". Там му е направена снимка на екрана му на компютъра. И друг път съм виждал такива снимки и ми е интересно как се правят. Дали просто с цифров фотоапарат си снимаш екрана и после прикачващ или си има някаква опция някъде
Tipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
Fiat Bravo 1.4 120k.с.
Коментар
-
Е разбира се че не е снимано с цифровия фотоапарат. Има си програмки които снимат екрана. Дори има и такива които правят видео с действията по компютъра. В DOWNLOAD.BG има много такива програми.Nikcho написа:Виж поста на "ForceWere". Там му е направена снимка на екрана му на компютъра. И друг път съм виждал такива снимки и ми е интересно как се правят. Дали просто с цифров фотоапарат си снимаш екрана и после прикачващ или си има някаква опция някъде
Punto SX 1.1 55
Коментар
-
Имаш един клавиш на клавиатурата си, на който пише: PrintScrn или Print Screenкато го натиснеш той прави "снимка" на екрана ти в момента и я слага в clipboard-a за да я запишеш отиваш в някоя програмка за изображения и я paste-ваш - ctrl+vNikcho написа:Виж поста на "ForceWere". Там му е направена снимка на екрана му на компютъра. И друг път съм виждал такива снимки и ми е интересно как се правят. Дали просто с цифров фотоапарат си снимаш екрана и после прикачващ или си има някаква опция някъде
и си готов...
FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар
-
:P :P :P :P :P :P Xa, че то било лесно бреMazgarev написа:Имаш един клавиш на клавиатурата си, на който пише: PrintScrn или Print Screenкато го натиснеш той прави "снимка" на екрана ти в момента и я слага в clipboard-a за да я запишеш отиваш в някоя програмка за изображения и я paste-ваш - ctrl+vNikcho написа:Виж поста на "ForceWere". Там му е направена снимка на екрана му на компютъра. И друг път съм виждал такива снимки и ми е интересно как се правят. Дали просто с цифров фотоапарат си снимаш екрана и после прикачващ или си има някаква опция някъде
и си готов...

Благодаря много
Tipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
Fiat Bravo 1.4 120k.с.
Коментар
-
При поместване на снимки в постовете, уверете се че те няма да "разтеглят" страницата.За да спазите това условие, качвайте големите снимки на някой хостинг. Пример: http://imageshack.us/ След като изберете от браузъра пътя до вашата снимка, натискате бутона host it!След като се презареди, ще ви даде няколко опции с вашата качена снимка.Копирайте линка от полето Thumbnail for forums (1) и го пуснете в поста си.Същото важи и за printscreen (снимка на екрана на монитора). След като се постави в някаква фотопрограма, (най-лесно е в Paint, edit/paste) не забравяйте да запишете снимката като jpeg (bmp стават много големи като обем).След като сте я записали в компютъра си, качвате я на хостинг по описания вече начин.Nikcho написа:А аз искам да попитам, как правите тези снимки на екраните си, както на няколко поста по горе????1997 Brava 1.6, 16V
Коментар
-
За преоразмеряването на снимките: да ви предложа един много лесен вариант за ползващите Windows XP. Инсталирайте си Image Resizer от PowerToys на Microsoft. Ето адреса на инсталационния файл: http://download.microsoft.com/downlo...ertoySetup.exeСлед инсталацията, когато щракнете с десния бутон на мишката върху графичен файл, ще видите в контекстното меню команда Resize Pictures. Щракате върху него и ще ви се появи диалогов прозорец. За него няма да ви обяснявам, опциите са максимално опростени.Разбира се, има купища viewer-ри и графични програми, които правят същото (че и повече), плюсът на Image Resizer е, че не се появява като отделна програма, винаги ви е под ръка и е лесен за работа. :Dex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар