Колегата, който кара на Благун Купето - вчера караше зад мен в Слатина. Дали влиза във форума, някой знае ли?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Днес видях едно наточено браво бордо с големия стикер на задното стъкло
Изглеждаже много добре само една мивка му трябваше
Номера му започваше с ЕВ или ЕН не помня но го видях в Банско бях през една кола зад него.
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Вероятно съм бил аз, ако часа на форума е грешен. Прибирахме се от Планиско Благоевград и към 4 и нещо минах от там.harifg написа:И още едно попадение днес - преди около 15 минути софийско тъмно сиво или черно типо с големия стикер на бул.Цар Борис 3, посока центъра, между Горнобански път и Павлово.
Малко бързичко минах надолу и не си спомням много от автомобилите около мене.
||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Бях маскиран с колело по велоалеята...xctr написа:Вероятно съм бил аз, ако часа на форума е грешен. Прибирахме се от Планиско Благоевград и към 4 и нещо минах от там.harifg написа:И още едно попадение днес - преди около 15 минути софийско тъмно сиво или черно типо с големия стикер на бул.Цар Борис 3, посока центъра, между Горнобански път и Павлово.
Малко бързичко минах надолу и не си спомням много от автомобилите около мене. 
Коментар
-
Снощи около 7,45 на Искърско шосе срещу Дунев сервиз синя Брава с номер СА 8820 МК... Опитах се да посоча стикера на задното стъкло, но май колегата не ме разбра :D Малко преди това на паркинга на Техномаркет на влизане в София, колата на dikanio мисля
FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
-
Re: Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Molia niakoi da mi pomogne imam Fiat Tipo 1.4 s te4 v skorostite ot liavata strana otkam 6ofiora niakoi te4e niakade ot poluuoskata znam 4e ima niakakav semering ili lager pod man6ona ,no nesum iztzialo zapoznat iskam sam dago pravia poneje to4no sega niamam kinti za maistori, koito znae molia da pi6e blagodaria predvaritelno...ogi28b написа:Четвърта част на популярната тема. Старата тема приключи ТУКТемата е винаги актуална, едва ли ще "отиде надолу", затова няма да бъде "важна"fiat tipo 1.4
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар