Вчера следобяд едно бургаско тъмно-синьо Браво с голям стикер изпревари цялата форумска колона - бяхме спрели на Бачковския манастир, в посока Смолян.Не запомних номера.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Да и аз там по новините го гледах и после като се замислих се сетих,че вчера минавахме на връщане по този път от празненството на НГ на връщане от с.Ягодина.Имаше на един участък точно там голям теч на вода направо беше яко залят пътя с вода и един багер копаеше.А след това е пропаднал и самия път и са го затворили.Tempras написа:Това е типото на PREDATORSI - гледах го току що по БНТ1. Репортажа беше за затворен път. :Dhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=91306&highlight=FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
И аз , и азEwing написа:пу тамън да напиша за това типо ама сте ме изпреварили
Между другото доста позитивно се държа колегата
.
FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
днеска сутринта малко след светофара на билковата посока старата поща се изравнихме с една ланча дедра-сива с затъмнени стъкла и ми бипна.Сочеше нещо нагоре ама не разбрах за какво става въпрос(може би е съфорумец),бях ефектиран защото малко по-нагоре един бакшиш ме засече.Да се обади ако е някой наш
Коментар
-
Ха някой има като моя номер само с различни буквиfal4o написа:Днес на метан станцията в кв.Орландовци , зелена Брава с номер CA9444HC с стикер на задния прозорец .
))) Аз пък днес т.е. сега вечерта видях един колега с тъмно браво с малък стикер в локалното преди икеа...изпреварих го и му правих разни знаци белким се сети ама надали...беше се нахлупил с шапката и караше устремено...
не му запомних номера, но не беше софийски...
Тка беше сложил стикера до този че е с газ, че едва го различих
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Либра беше, Либра...цено написа:днеска сутринта малко след светофара на билковата посока старата поща се изравнихме с една ланча дедра-сива с затъмнени стъкла и ми бипна.Сочеше нещо нагоре ама не разбрах за какво става въпрос(може би е съфорумец),бях ефектиран защото малко по-нагоре един бакшиш ме засече.Да се обади ако е някой наш
бях се маскирал с Либрата....п.п. заради затъмняването на стъклата махнах всички стикери....
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Снощи, към 11:30, в тунела на Люлин, се поздравихме с колега със Стило, СА 6687 май беше
Fiat Bravo 1.6 16V '99
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
------------------------------------------------------------
Безсмъртен съм до доказване на противното, а след това няма да ме засяга!
Коментар
-
bubachko
Кой с червено браво ми подсвирна преди малко на 202-ра?
Ние със жената кротичко се прибирахме с Кънчо към вкъщи...
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар