Снощи към 20:30ч. беше засечена сребриста Брава РВ 4217 мисля че беше на Сливница в София. Аз бях дегизиран в едно Рено, освиркахме колегата все пак, който разбираемо ни излгеда малко тъпо
Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
червена Браво/а отдеве в банкя с малък кръгъл стикер долу в ляво номер не видях
Шофирай разумно, на пътя не си сам. Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Беше засечено едно черно браво с голям стикер и затъмнени стъкла посока Меден Рудник селото подминах го и го освирках и колега ме поздрави :P да каже кои беше обаче че по срещите несъм го виждал
"fihi" със Marea-та днес след обяд около 18.30 ч. на "жълтите павета" до БНБ :P
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza' Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear' Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V" https://www.fiat-uno.org/
Около 13:00 ч. днес между Поповица и Милево тъмно синъо браво с рег.номер PB2067 с големия стикер,кой беше..?
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Около 13:00 ч. днес между Поповица и Милево тъмно синъо браво с рег.номер PB2067 с големия стикер,кой беше..?
Кой е колегата,в събота/23.07 2011/към 8.00-8.30 посока дунав мост с РВ......ска баничарка,беше с мадама,огледа доста добре бравото,пусна аварийни и се очеса.
Двама колеги бяха засечени днес в Китен.. на една и съща улица даже.. Черното браво е на колегата reter (18:53ч.), но другото не го знам на кой е (15:46).
ако не се бъркам днес към 19 без нещо се разминах с бяло пунто МК1 много наточено на прелеза на Божурище мисля че беше с големия стикер на Форума ама не съм 100% сигурен че на огледалото ми блестеше слънцето
Шофирай разумно, на пътя не си сам. Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Снощи (да се разбира 30.7.2011) около 20:30 на бул.Сливница, малко след кръстовището на Орион в Люлин на аварийки беше спряло черно гранде пунто на спирката ... не загледха номера, че бързах за работа и чак в последния момент видях малкия стикер горе в ляво на стъклото и свирнах.
Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
От няколко дни засичам едно Fiat 500 новичко, черно, лъскаво :P по бул.Сливница -> СА6446ХХ, караше го жена и двата пъти. С малък стикер долу ниско в средата на задния прозорец :P
Коментар