Сиво наточено Пунто GT със затъмнени фарове и стопове - днес по пътя от Слатина към Дружба карахме заедно известно време...Докато му видя стикера отзад и се усетя да свирна, и той зави към Дружба 1...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Аз азchaveto написа:Онзи ден подминах на светофара при Кауфланд (Габрово и Скопие) колега с Мареа СА 69 31 или нещо от този сорт беше. Бях с тъмно сива Либра. Подсвирнах и го задминах при тръгването на зелено.
ама се бях заблеял нещо и докато се усета че имаше някякъв надпис на задно ляво стъкло и да свирна ти беше на средата на кръстовището и не знам дали ме чу че подсирнах
Иначе я загледах тази Ланчия още на сливница като мина по трамвайните линии че много поддържана пък и 2.4ЖТД
П.с.да номера е този
П.П.саз пък вчера на кръстовището на Сливница и Константин Величков към 20:30 сива Мареа седан СА 1376 ако не се лъжа и под фаровете има по една светодиодна лента като габарит свети. Зави по сливница и отпраши към Люлин ама блестеше задното стъколо и не съм сигурен имаше ли големия стикер отзад или не.....
Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
и аз така правя по принцип освен ако не съм заблеян нанякъдеchaveto написа:Надписа не е на фиат форума, но е на форум който според мен е неутрален за всички марки италиански автомобили. Точно затова съм си залепил него, обаче не пропускам да свирна на италианка която има стикер :Dдокато се усета че имаше някякъв надпис на задно ляво стъкло
Честно да си призная заприлича ми отдалече на ланчия форума надписа
Май съм доста късоглед напоследък
Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Аз аз аз .... ама вече незнам кой закво ми свириlyubohar написа:Сиво наточено Пунто GT със затъмнени фарове и стопове - днес по пътя от Слатина към Дружба карахме заедно известно време...Докато му видя стикера отзад и се усетя да свирна, и той зави към Дружба 1...
хахах ... и сме без затъмнени фарове от вчера
Fiat Punto GT
Коментар
-
Е аз дори и не свирнах, късно се усетих. Даже предположих, че може ти да си свирил, ама заради Judas на 20 в колата да не съм те чулsen7ineL написа:Аз аз аз .... ама вече незнам кой закво ми свириlyubohar написа:Сиво наточено Пунто GT със затъмнени фарове и стопове - днес по пътя от Слатина към Дружба карахме заедно известно време...Докато му видя стикера отзад и се усетя да свирна, и той зави към Дружба 1...
хахах ... и сме без затъмнени фарове от вчера 
Коментар
-
По скоро ще да е била златиста.Това е колегата -kal0yanch40http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...&image_id=5130eusunt написа:сива брава с ямболска регистрация в районна на Билата преди има няма 20 минути .. късно видях стикера отзад
Коментар
-
Да същата .. приемам, че не е сиваkrasio_79bs написа:По скоро ще да е била златиста.Това е колегата -kal0yanch40http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...&image_id=5130eusunt написа:сива брава с ямболска регистрация в районна на Билата преди има няма 20 минути .. късно видях стикера отзад
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар