Сутрина пред моя блок точно до мойта кола се беше гарирало едно Сейченто червено много лачено, няма стикер, но знам, че е на колега от форума, другия път да се обади
Черно Браво днес около 19 часа с малкия стикер в ляво на "Тодор Александров" преди пресечката на "Опълченска". Благодарско че ме пусна да мина пред теб колега за съжаление не успях да видя нито номер нито позната физиономия в тъмницата Аз бях "нарушителя" с плевенската Брава Пс. Много добре ти свети ксенона и НЕ заслепява в огледалата - Правилно регулирани разбира се :Р
Хах..Тя тая брава А1267 си стои там винаги от 9,30-18-00ч.хихихихихихи.Аз там държа кар аудио монтажния център на ТЕХНОПОЛИС. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Днес сутринта на бензиностанция Лукоил в Кършака,видях закъсала колежка с сиво Пунто мк1.Не е могла да запали май и я дърпаха.Мисля,че се сещам коя е но не и помня ника,но май има постоянни проблеми с колата.
ААааааа няма такава наредба за Пунтичконе беше палено 2 месеца, нормално да ме дърпат що не дойде да бутнеш
Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
ААааааа няма такава наредба за Пунтичконе беше палено 2 месеца, нормално да ме дърпат Mr. Greenщо не дойде да бутнеш Mr. Green Ами аз като те видях вече те дърпаха,иначе щях да дойда.
мииии мисля че няма нужда да споменавам кой е това тои се познава а и не само той днес пред 3 блок на ТУ София
Шофирай разумно, на пътя не си сам. Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
В понеделник, към 8ч. сутринта, колега с бяла Брава и малкия стикер на страничното стъкло се "мотаеше" на ул. Сребърна (София). Номера вече го забравих, а и нямаше къде да го запиша. Беше с някаква униформа на СОТ или нещо такова и май си пазаруваше в магазина за авточасти ли, кво ли...Може и да се е усетил за какво иде реч, щото зяпах колата като невидяла и се оглеждах за водача. После младежът ме подмина с лека усмивчица на уста.
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар