Ми аз като гледам класирането виждам Дания да завърши втора, тъй че не е късно да се простим с надеждата за Бразилия.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Така е когато те превъзнясят цяла година!! За сетен път се уверявам че нашата журналистика е на нивото на примат.Изключително слаб мач,някои хора като Спас Делев,Рангелов и др се чудеха какво правят на терена,гледаха мача отблизо може би. Ако не се постегнем малко Арменците ще ни направят за смях.
Коментар
-
Шансовете ни за класиране на световното са илюзорни. Изобщо не съм убеден, че ще победим Армения и Чехия, а дори да го сторим, има реална опасност да сме с най-лоши показатели от вторите отбори. И дори да не е така, има и бараж, където може да срещнем изключително неудобни противници. Но все едно - и за световното в САЩ 94 се класирахме в последната минута, а помните какво стана
.И не мога да се въздържа да не коментирам нещо. Уважавам Любо Пенев, който доказа, че е можещ треньор. Но да държиш на вратата хазартния Михайлов?! Абе махай го тоя чалгаджия! Джизъса, Божинов, Михайлов - един дол дренки. Първите двама вече ги няма, време е и Михайлов да ги последва. Но си мисля, че тук има някаква сделка с Боби Михайлов.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
"Приоритет на Левски тази година е строежа на сектор А".Наско Сираков
Батков е аматьор-зевзек просто в сравнение с Наско...
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Току що свърши Парма-Рома и в мен още тлее въпроса:А бе, къде се слага ударението на Жервиньо?
Откъде ги намират тези коментатори ... бях спрял да гледам футбол по български телевизии, баси, пак ще спра ...
I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Като го слушах си представих, че явно футболистите ще правят кофражи и ще връзват арматура, пък на мачовете каквото стане :Dkiro_of_the_day написа:"Приоритет на Левски тази година е строежа на сектор А".Наско Сираков
Батков е аматьор-зевзек просто в сравнение с Наско...Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
Големият английски бизнесмен - човекът с пурите, месията на ЦСКА Лоурънс Дейвис пристигна в България
. Гледам го на снимката - вдъхва изключително доверие, облечен в жилетката на баба си и застанал зад щанда на бакалията, в която е продавач. Има само един проблем: докато е в България, кой ще го замести в магазинчето :D ?
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар