Бербатов ще си е резерва,но пък искам до влизането му Юнайтед да губят с гол разлика и тогава да дойде часът на Митко.Да вкара два гола и да обърне мача.Ако нямаше българин в отбора щях да съм за Барса,но сега ще стискам палци само за наШто момче.
Сигурен съм, че Бербатов няма да е титуляр. Дано поне запише някоя минута на терена, за да му е по-сладка купата, която ще вдигне Ман Юнайтед след финала.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Ще запомня прогнозите ви, и наистина бих се радвала, ако Бербатов вдигне купата, но някакси няма да ми е сладко, защото Фърги пак ще го държи резерва. Иначе Барса за мен е по-добрия отбор и ще го докаже утре, само се надявам да не се изчакват кой ще сгреши първи. Определено тези два отбора исках на финала и ще ми бъде интересно да видя каква игра ще се получи. Надявам се каталунците да не преиграват, и определено не визирам само Алвеш
Надявам се каталунците да не преиграват, и определено не визирам само Алвеш
Няма как да не преиграват. Това е компонент от играта, които те много добре владеят, и докато ФИФА и УЕФА го позволяват, ще го използват. Ако въведат видео повторения някой ден, тогава няма да преиграват. Прогноза - под 2.5 гола, all in :D
Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
ex FIAT Bravo 1.6 - RIP
Аз пък искам много Чичарито да се спъне в топката и да пропусне,за да го разберат всички/вкл. и Съра/че е под класата на Митко.Щом и Нани няма да е в стартовия,май ще се повтори финала от 2009.
Барса, това е само един Меси. Същото като Левски.ЕдинДембеле и останалото пълнеж.Както Левски с извънземния Дембеле щеше да отнесе ЦСКА тая пролет,а се получи обратното ,то така и Барса ще гризне дръвцето.
Фиат Панда 1.2 2006година
Синджира си идва ,а козата я няма...
Коментар