Започна в 18:30 и си тръгнах към 20:00 ... не ми се вярва да работят до толкова късно ... Мерси за приятната вечер от мен и котката ми и подобно на вас
До много късно учите бре! Това е майтап.. да не се засегнеш!!!Специални поздрави на котката!!!!!!!!!!!!!!!! Тя к’ва e?! Като чу за котка и легна веднага на клавиатурата.... хм, вече мърка!
Тук е вече, трябваше да намаля снимките.Той е една от първите Норвежки горски котки в България.Около 11.5 кг е стряска посетилите ни инкасатори.Та хич не е невидим! Също любител на Фиат!!!! Реното хич не го обича...откача в него.Като го качим във Фиата е спокоен,кефи се и си гледа през прозорците.
/offtopic: супер е ... а моята не съм я пробвал във фиата как е а трябва .../offtopic of offtopic: ох ... много на офтопик минахме /offtop... aaaaaaaaaaaaaa много станаха
Според мен е похвално, че има хора с други марки автомобили, които са се насочили към Фиат. Тоест имат интерес. Ние вече си знаем преимуществата на тези автомобили и понеже нямаме нито време, нито плануваме /поне за сега/ да си купим нови такива сме си останали по работните места. Иначе е хубаво някой да уведомява предварително, а не да се ядосва след"варително" :P
SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар