Здравейте, колеги!Поради много кофти стекли се обстоятелства , в момента нямам фотоапарат , а страшно много ми трябват интериорни снимки на Фиат Типо , 4 врати.С един познат се появи идеята , интериорно да се обогати този автомобил , използвайки се модерни материали , като дърво , пластмаса и т.н. :DЗа целта на мен са ми нужни снимки (поне 10 различни ъгъла , от високо и ниско и т.н.) , на които да мога да изобразя благодарение на Photoshop как ще изглежда един подлакътник между предните две седалки , които е .. закован направо.Просто момчето се качило в новата 7-ма серия на БМВ , и иска такъв подлакътник.
Другото което е като идея - 5-те места да станат 4 , като средното на задната седалка ще бъде също подлакътник , доста по-масивен , разделящ седалката на 2 места.В някои автомобили от много висок клас го има. (нали , не казвам ,че и в среден клас автомобили го няма и т.н. , просто като насока , ако случайно някой се заеме да провери)
Снимките са просто информативни .. визуализиращи мисълта ми.Още стои въпроса , дали всичко да бъде 1 - от началото до края (влизащ под облегалката на задната седалка) или да е от 2 части , с възможност за по-лесно демонтиране ..Всичко е просто един идеен проект , който ако види финанси и зелена светлина , може да се появи в 1-2 типота (мойто ще е второто , щото си обичам колата) :DМерси предварително на всички.