Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Създаване на инсталационен диск с windows 7

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Създаване на инсталационен диск с windows 7

Колеги на лаптопа има сложен оригнална "боза 7" , но не беше даден диск с лаптопа.Гледам ,че може да се създаде рекавъри диск или имидж,но искам да попитам има ли начин да се създаде инсталационен диск на "боза 7"?
    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Доколкото аз знам - по този начин - не.Ама какъв ти е проблема да си изтеглиш 7 от някъде?

Коментар

вече не дават дисковев харддиска има дял, на който Вин-а си седи "инсталационен" , с вградени драйвери и всичко необходимои при нужда може да се ползва
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

инсталационни дискове има много, може да ползваш всеки диск за W7, ключове които са ОК се намират трудно

Коментар

Явно моя е от най-трудно намираемите, щото си работи без проблем. Единственото условие след инсталацията е да му забраниш ъпдейтите.

Коментар

Идеята е,че компа си има инсталиран оригинален уиндоус и предпочитам да ползвам него. Явно при нужда ще ползвам рекавъри диск.
            Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
            Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Immortal написа:
              Единственото условие след инсталацията е да му забраниш ъпдейтите.
              С други думи е не лицензиран. :D
              Няма начин да няма начин!

Коментар

nikolovvd написа:
                Immortal написа:
                Разбира се С лицензираната Виста така и не можах да се разбера Платил съм си лиценза за Виста (недоразумението на Микрософт), но ВМЕСТО нея ползвам 7. Не го намирам за нарушение.А и основно ползвам Линукс, Виндовс пускам само когато ми трябва за работа.

Коментар

Immortal написа:
                  nikolovvd написа:
                  Immortal написа:
                  Разбира се С лицензираната Виста така и не можах да се разбера Платил съм си лиценза за Виста (недоразумението на Микрософт), но ВМЕСТО нея ползвам 7. Не го намирам за нарушение.А и основно ползвам Линукс, Виндовс пускам само когато ми трябва за работа.
                  можеш легално да ползваш Win XP Pro, АКО Вистата ти е Бизнес едишън, а не Хоум, но в твоя случай М$ го намират за нарушение разбира се предлагат и ъпгрейд до 7 но цената е по-висока от ОЕМ версията

Коментар

dudulia написа:
                    Идеята е,че компа си има инсталиран оригинален уиндоус и предпочитам да ползвам него. Явно при нужда ще ползвам рекавъри диск.
                    На жена ми лаптопа е с инсталационен ундоус както ти описаха по-горе. Веднъж го преинсталирах но и да ме убиеш не мога да си спомня как го направих. Ако в момента всичко ти е наред можеш да си направиш имидж на целият компютър с някой от популярните продукти - Акронис, Хост или някой друг.Мисля, че имаше и някаква възможност за правене на диск за въстановяване, но като направиш веднъж диска повече не ти дава тази възможност. Ако работиш нещо важно вземи си купи един външен диск и си прехвърли всичко там или си прави архиви на него. Така ще имаш от къде да възстановиш нещата си.
                    Няма начин да няма начин!

Коментар

nikolovvd написа:
                      dudulia написа:
                      На жена ми лаптопа е с инсталационен ундоус както ти описаха по-горе. Веднъж го преинсталирах но и да ме убиеш не мога да си спомня как го направих. Ако в момента всичко ти е наред можеш да си направиш имидж на целият компютър с някой от популярните продукти - Акронис, Хост или някой друг.
                      търси програма, която има думата "Recovery" в името си

Коментар

u_bo написа:
                        можеш легално да ползваш Win XP Pro, АКО Вистата ти е Бизнес едишън, а не Хоум, но в твоя случай М$ го намират за нарушение
                        БОли ме макро-харда какво намират микро-софт за нарушение.

Коментар

Re: Създаване на инсталационен диск с windows 7

dudulia написа:
                          Колеги на лаптопа има сложен оригнална "боза 7" , но не беше даден диск с лаптопа.Гледам ,че може да се създаде рекавъри диск или имидж,но искам да попитам има ли начин да се създаде инсталационен диск на "боза 7"?
                          Интересна ми е причината да използваш този леймърски шаблон за Windows. Много му разбираш и си наясно с всички плюсове и минуси?Ако е така, би трябвало да знаеш, че във Windows 7 има вграден инструмент за това което питаш.Направен, като за талибани, само малко трябва да се почете.ТУКНикакъв third party софтуер не ти е нужен.
                          Immortal написа:
                          Не е вярно.Единственото условие е да забраниш ъпдейта KB971033. Само и единствено него.Всички останали ъпдейти могат да бъдат инсталирани и няма да има никакви проблеми с активацията, бивша или бъдеща.Това важи за ъпдейтите до днешна дата [18.02.2011].
                          .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                          www.cyxap.com

Коментар

Malicious Software Removal Tool - Ей тоя ъпдейт премахва краковете на уиндоуса. Пускат го всеки месец някъде по средата.
                            "Без сърца, сме просто машини"
                            Toyota Prius 1.5 Hybrid
                            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

u_bo написа:
                              инсталационни дискове има много, може да ползваш всеки диск за W7, ключове които са ОК се намират трудно
                              Що бе аз като си качвах W7 на лаптопа, колегата ми даде една програмка (руска е) която след като инсталираш всичко без ключове я стартираш и те седи 10тина минути и доколкото разбрах по някакъв начин цапцаросва легални ключове от интеренет и легализира и активира и твоята седмица. Някой път ста за 2-3 минути ( както при мен). Позлвахме я на един друг лаптоп - почака над 15 минути докато успеее...След такова активиране - се свалят всички ъпдейти и ОС си работи прекрасно.Иначе дотогава бах на XP Pro, Вистата я прескочих злед като веднъж си имах вземане - даване с нея и бях ужасен
                              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Working...
                              X