Оппа, май станаха поне две такива теми. Някой да вземе да ги обедини.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква беше първата ви собствена кола?
Collapse
X
-
Мойта първа кола е Стилото, а иначе преди това често взимах колата на баща ми -Тойота Корола.Като се замисля доста по-добре е да караш чужда кола,защото само сипваш гориво, а поддръжката оставяш на друг. :DВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
fiatmaniak написа:Мойта първа кола е Стилото, а иначе преди това често взимах колата на баща ми -Тойота Корола.Като се замисля доста по-добре е да караш чужда кола,защото само сипваш гориво, а поддръжката оставяш на друг. :Dотносно чуждата кола. Първата която подкарах не стария Фиат 125Р, не се забравя... Миналата седмица му сменяхме с бащата дисковете с накладките 4 броя
Първата ми собстевна е Бравото ми имам я почти година и половина и всичко по нея се плаща от мен. Друго бе едно време като карах Аудито А4 на баща ми, само горивото ми се виждаше много с тези 10 градско бензин, а сега карам с 9 градско газ.... Да не говорим за данъци, винетка, гуми гжанти, носачи, амортисьори, и редовните масла и филтри. Връткам си по 12-13 000 км с Бравока и се наслаждавам... Все пак си е моя!
with SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
Първата... Опел Вектра 91 година 1.6 бензин Много километри и на въртях.....Още като я видя на паркинга ми претръпва ... Първата по документи ... Фиата браво от гаража.... него го обичам също така много но е различно първата си е първата!Ползвайте мигачи!
"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
Jim Morrison
Коментар
-
Първата кола беше Жигулата на мама, която след като аз взех книжка стана на практика моя. Карах я 10 години.Първата която съм си купил сам, беше един Москвич 403, направен на пикап. Ето такъв, само че нямам снимка на моя, а това е някакъв макет. Но моят беше правен, а не фабричен пикап:Карах го обаче съвсем малко, преди да го бракувам. Беше по времето на голямата инфлация, и на практика от частите изкарах добри пари.Първата ми семейна кола, която сме си купили с жената, беше един Ситроен ВХ.А тук са трите ми основни коли, без последните:
Коментар
-
По документи първата ми лична е Бравото от подписа, но преди него 2 години карах семейния звяр ВАЗ 21013, който си стана мой, след като баща ми почина.... ех тая кола какво е видяла, през какви кърища е минаваланямаше грешкаhttp://www.album.bg/mr.p/images/23174661/ ей го на звяра... до 160 си стигаше, обаче как си пииваше бензинец
FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар