Честито на всички! (не само на учащите се ) Честито и на всички, които се казват Кирил или Методи (въпреки че те имаха на 11 мисля имен ден...), но... ПОВТОРЕНИЕТО Е МАЙКА НА ЗНАНИЕТО!!!
Добре, че някой се е сетил. Обърнете внимание на колко весника (на първата страница) са честитили празника ?Подчти на НИКОИ.
Ако е друг ден ще го пропусна, но сега няма, как да не те поправя, колега! И аз бъркам от време на време, ама това твоето... "Почти никой!" се пише. А "весника" се пише правилно "вестника"! Хайде Честито на всички!
Честито на всички българи и на колегите филолози в частност :D Това е най-българският ден! И единствен по рода си празник в света! :P Захари Зограф, Троянският манастир 1848г.
4estit praznik! Честит да ви е празникът! Да се гордеем с това, че сме един от малкото народи, които могат да се похвалят със собствена писменост! Прочее, да тачим делото им и да пишем на български във форума!
Добре, че някой се е сетил. Обърнете внимание на колко весника (на първата страница) са честитили празника ?Подчти на НИКОИ.
Ако е друг ден ще го пропусна, но сега няма, как да не те поправя, колега! И аз бъркам от време на време, ама това твоето... "Почти никой!" се пише. А "весника" се пише правилно "вестника"! Хайде Честито на всички!
Е явно доста съм се изложил , но това е защото бях ядосан
Коментар