И по точно от тяхносто устройство.Въпроса ми към тях е следния.Нокиа Н95 има ли предпасно стъкло на дисплея?Понеже е адски надран и искам да знам дали се сменя стаклото с панела или направо дисплея?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интересува ме някой който разбира от мобилни телефони
Collapse
X
-
Тва последното не го раззбрах!Ама напиши ми какви пари са ти искали и за какво,и скаяането върху телефона не е решение,винаги мога да ти дам някой лев и да го взимам за части :DLiGLioTo написа:ЯснооооPREDATORst написа:Нокия Н95 няма предпазно стъкло,тожа което виждаш е дисплея и той ти е надран,със предпазно стъкло е следващия модел Нокия Н95 8ГБ
Мерси колега Значи да искам кинти на тея който решиха да ми праят "руска трупа" а аз да скачам върху тела
Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
Неее колега. Нямам мерак да я давам още.Исках да кажа,че едни бивши колеги от работата решиха да ми праят руска трупа и така телефона остана между мен и земята и така му надрах дисплея.А за пари незнам.Има само козметични забележки.(ухлузвания по панела и дисплея)PREDATORst написа:Тва последното не го раззбрах!Ама напиши ми какви пари са ти искали и за какво,и скаяането върху телефона не е решение,винаги мога да ти дам някой лев и да го взимам за части :DLiGLioTo написа:ЯснооооPREDATORst написа:Нокия Н95 няма предпазно стъкло,тожа което виждаш е дисплея и той ти е надран,със предпазно стъкло е следващия модел Нокия Н95 8ГБ
Мерси колега Значи да искам кинти на тея който решиха да ми праят "руска трупа" а аз да скачам върху тела 
Коментар
-
Предния панел е само една алуминиева рамка около дисплея,китайско панелче прилично качество е около 30-40лв целия комплект,копие дисплей е около 30лв но е по тъмен,оригинален панел само предното е 25лв ама отдавна ги няма,оригинален дисплей е 60лв успехLiGLioTo написа:Неее колега. Нямам мерак да я давам още.Исках да кажа,че едни бивши колеги от работата решиха да ми праят руска трупа и така телефона остана между мен и земята и така му надрах дисплея.А за пари незнам.Има само козметични забележки.(ухлузвания по панела и дисплея)PREDATORst написа:Тва последното не го раззбрах!Ама напиши ми какви пари са ти искали и за какво,и скаяането върху телефона не е решение,винаги мога да ти дам някой лев и да го взимам за части :DLiGLioTo написа:ЯснооооPREDATORst написа:Нокия Н95 няма предпазно стъкло,тожа което виждаш е дисплея и той ти е надран,със предпазно стъкло е следващия модел Нокия Н95 8ГБ
Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
Благодаря за инфото колега :DPREDATORst написа:Предния панел е само една алуминиева рамка около дисплея,китайско панелче прилично качество е около 30-40лв целия комплект,копие дисплей е около 30лв но е по тъмен,оригинален панел само предното е 25лв ама отдавна ги няма,оригинален дисплей е 60лв успехLiGLioTo написа:Неее колега. Нямам мерак да я давам още.Исках да кажа,че едни бивши колеги от работата решиха да ми праят руска трупа и така телефона остана между мен и земята и така му надрах дисплея.А за пари незнам.Има само козметични забележки.(ухлузвания по панела и дисплея)PREDATORst написа:Тва последното не го раззбрах!Ама напиши ми какви пари са ти искали и за какво,и скаяането върху телефона не е решение,винаги мога да ти дам някой лев и да го взимам за части :DLiGLioTo написа:ЯснооооPREDATORst написа:Нокия Н95 няма предпазно стъкло,тожа което виждаш е дисплея и той ти е надран,със предпазно стъкло е следващия модел Нокия Н95 8ГБ
Коментар
-
Има много различни по качество китайски дисплеи,аз мога да ти намеря и за 12лв за н95 ама хич не отговарям къв ще бъде.Но обръщането на дисплея идва обикновенно от флекс кабелRiki888 написа:Четох някъде че китайското дисплейче обръща изображението.Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар