Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой град е с най малко дупки по улиците?
Collapse
X
-
АЗ отдавна съм казал,че тук в Търново е в пъти по-зле и изобщо не го давам за пример,напротив
За качица-първо там НУЖДА ОТ РЕМОНТ НЯМАШЕ! Измислиха си го,защото трябваше да се откраднат определени пари. Гласуваха си бюджет,откраднаха ги и после трябваше държавата да го оправя
Сега кръстовище не е по-добре отпреди,просто доста хора се нагушиха с общинските пари,затова и държавата спаси положението.
ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Да, прав си нужда от ремонт нямаше! Сега всеки там кара на слалом дори и аз..от лента в лента! Много огради и табели има нагънати, само при нас в Билла са 2.А преди няма къде да отидеш заради светофара и не се губеше време в чакане. Макар, че там вече е доста апетитно по цялата Качица та чак до ОМВ. Лидъл, Билла и тн.paralesa написа:За качица-първо там НУЖДА ОТ РЕМОНТ НЯМАШЕ! Измислиха си го,защото трябваше да се откраднат определени пари. Гласуваха си бюджет,откраднаха ги и после трябваше държавата да го оправя
Сега кръстовище не е по-добре отпреди,просто доста хора се нагушиха с общинските пари,затова и държавата спаси положението.
Коментар
-
Дадох го за пример, как пътна инфраструктура, която е в границите на града (между табелата за начало и табелата за край), се плаща от държавата, тъй като е част от републикански път. Също както е и околовръстния път на Димитровград. Вече дали Качица е била нужна или не, не коментирам.paralesa написа:АЗ отдавна съм казал,че тук в Търново е в пъти по-зле и изобщо не го давам за пример,напротив
За качица-първо там НУЖДА ОТ РЕМОНТ НЯМАШЕ! Измислиха си го,защото трябваше да се откраднат определени пари. Гласуваха си бюджет,откраднаха ги и после трябваше държавата да го оправя
Коментар
-
Ми не е тайна, пише ми го под ника.А иначе пътя е общински (по-скоро - междуобщински), не е от републиканската пътна мрежа. Винетки не са нужни.Scilla написа:Кое ти е селото, ако не е тайна? Питам, за да видя дали ми говориш за общински път или за такъв от националната пътна мрежа, част от международен коридор.Immortal написа:[.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар