Гледам напоследък колеги се хвалят за новите си фиатки та реших да взема и аз да се похваля за новата ми придобивка към Уно-то.Panasonic CQ-C1313NE
Еми честито
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza' Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"https://www.fiat-uno.org/
Честито и от мен !Добър избор ! Аз лично се "прецаках" е едно Нео (NEO) ... голяма грешка Да ти служи дълго и вярно, и да чете всички дискове, които му "подадеш" Поздрави, Б. Борисов
Мерси много. да чукам да дърво но до момента е безгрешка и чете всеки диск.много съм доволен и е много добро.А BBorisoff мога ли да те попитам за какви пари си взе нео-то.любопитно ми е
Fiat Uno 1.1 60SX 92г.
Fiat Bravo 1.9 TD100 97г.
VW Passat 1,9 TDI P.D. 2000г.
VW Caddy 1,6 BiFuel 2012г.
Мерси много. да чукам да дърво но до момента е безгрешка и чете всеки диск.много съм доволен и е много добро.А BBorisoff мога ли да те попитам за какви пари си взе нео-то.любопитно ми е
По-добрият вариант е DAEWOO от Техномаркет за 159лв. и чете SD карта и има USB вход
По-добрият вариант е DAEWOO от Техномаркет за 159лв. и чете SD карта и има USB вход
Деуто е много зле слушах го в кола. За Неото също няма да кажа нищо добро от гледна точка на звука , но пък има яко екстри СД карта USB вход дистанционно и добра цена 139.00 лв. (взех на баща ми такова). Чесно казано Най добре си е един Пайнер за 200 кинта с мп3 и това си е.
не съм на това мнение.вместо такова усложняване като SD карта и USB , Panasonica си има AUX IN.Ако искаш нещо повече от MP3 диск, ръгаш в AUX IN-a един MP3 плеър и забравяш за случая. А като качество панасоник е много по напред от DAEWOO.
Fiat Uno 1.1 60SX 92г.
И аз трябва да ти честита. Дай малко повечко информация за ЦД -то :D Много ме интересува колко струва? (ако не е тайна)
-4 Х 50 W-CD/-R/+R/RW MP3 PLAY BACK-ЦИФРОВ ТУНЕР -RDS-BASS/TRE. КОРЕКЦИЯ-4 ФИКСИРАНИ ЕКВАЛАЙЗЕРА-FRONT AUX IN-CD TEXT-ИЗХОД ЗА УСЕЛВАТЕЛ159 лв. в промоция все още в Техномаркет
Fiat Uno 1.1 60SX 92г.
Коментар