Колега Malone много си прав,но като четох мненията имах чувството,че голяма част от съфорумците се чудят как да прецакат системата. :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
какво става ако не запиша номера на колата на новата винетка
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Оги, ясно е написано на български на самата винетка, над полето, споменахме го вече.На английски също.Ако на някой не му е ясно, че изписването на регистрационния номер е реквизит от "графичното оформяне", той не бива да е зад волана.Обаче при написан Акт и обжалване на НП, бъди сигурен, че съдията ще е съвсем наясно какво е "графично оформяне", както и кои са елементите му. И делото ще бъде доста кратко.ogi28b написа:Остава и да пише някъде кои са всички реквизити, които се изискват за графичното оформяне на винетките и темата става съвсем пълна и ясна.Във всички форуми, във всички теми засягащи новите винетки, това е основния мотив. "К’во да правя сега, като ми отрязаха възможността да си лепя винетката на пет автомобила."Че даже има и безмислици от рода на тази, винетката да бъдела поименна. Не на автомобила, а на водача. Защото водача в определено време може да кара само един автомобил.От това си правя извода, че освен непочтени, някои са и без грам мозък. Дано никога да нямат възможност да творят Закони.’Щото утре ще се накълвем с Румен Хаджиев Хинчев в Разград и логично е жена ми да управлява моя автомобил до Русе.Винетката обаче е поименна, на мое име.Следователно трябва да ходим до Лукойл жена ми да си купи винетка.nnikin_n написа:Колега Malone много си прав,но като четох мненията имах чувството,че голяма част от съфорумците се чудят как да прецакат системата. :D.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
мен ши мъ извикъте ли за накълваванетоMalone написа:’Щото утре ще се накълвем с Румен Хаджиев в Разград и логично е жена ми да управлява моя автомобил до Русе.Винетката обаче е поименна, на мое име.Следователно трябва да ходим до Лукойл жена ми да си купи винетка.
п.п. аз съм спокоен - жината има роднини в Разград и няма книжка
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Знайте ли каква хубава тераса има Румен на покрива на блока? Ама е желателно да се ходи лятото, че зимата ще ни издуха вятъраdonnna написа:мен ши мъ извикъте ли за накълваванетоMalone написа:’Щото утре ще се накълвем с Румен Хаджиев в Разград и логично е жена ми да управлява моя автомобил до Русе.Винетката обаче е поименна, на мое име.Следователно трябва да ходим до Лукойл жена ми да си купи винетка.

Коментар
-
Хаджиев не знам има ли тераса , но ние вярно , че ползваме нашата :D Недей лъга че духа , Дидо , ами оздравявай , мятай се на колата и идвай да завъртим едни шашлици ....Immortal написа:Знайте ли каква хубава тераса има Румен на покрива на блока? Ама е желателно да се ходи лятото, че зимата ще ни издуха вятъраdonnna написа:мен ши мъ извикъте ли за накълваванетоMalone написа:’Щото утре ще се накълвем с Румен Хаджиев в Разград и логично е жена ми да управлява моя автомобил до Русе.Винетката обаче е поименна, на мое име.Следователно трябва да ходим до Лукойл жена ми да си купи винетка.

FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Колега , аз съм от тия дето си плащат винетките , здравните и малко закъснява с данъците . Пък кадар за едни шашлици ( шишчета - б. авт.
) пари ще се намерят...
Коментар
-
Румен_Хинчев, извинения друже.Виж колко часа е било като съм писал поста, тъкмо преди лягане след 300 километра мъгла и лед.Корегирах се.Относно накълваването имах предвид точно теб, без дори да знам че има подходящо място за това. За мръвки пари ще се намерят, ти осигури някоя домашна ракия. Може и от шуменския край да е.Имам колега Румен Хаджиев, и така съм го написал по инерция. В четири и половина сутринта е нормално да сгреша. След толкова уморително пътуване трудно се сещам и за моето име..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Споко , приятелю !Malone написа:Румен_Хинчев, извинения друже.Виж колко часа е било като съм писал поста, тъкмо преди лягане след 300 километра мъгла и лед.Корегирах се.Относно накълваването имах предвид точно теб, без дори да знам че има подходящо място за това. За мръвки пари ще се намерят, ти осигури някоя домашна ракия. Може и от шуменския край да е.Имам колега Румен Хаджиев, и така съм го написал по инерция. В четири и половина сутринта е нормално да сгреша. След толкова уморително пътуване трудно се сещам и за моето име.
Темата е изчерпана.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар