Днес стават 9 години от трагедията в дискотека "Индиго"!Нека не забравяме нашите съученици и приятели, които така и не успяха да пораснат....
И нека обръщаме повече внимание на най-малките и да се грижим за тях, за да имат възможност да се порадват на живота!!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
9 години от трагедията в дискотека "Индиго"
Collapse
X
-
Подкрепям с 2 ръце....Точно това си говорихме сега с едни приятели! Минаха си 9 години, а още няма никакво креативно решение на проблемя! Няма комисия която да отговаря за безопасността и най-малкото да извършва проверки на места където има опасност да се случи такъв инцидент! Мога да изброя поне 5 заведения в които се влиза през същите заледени стълби и няма никаква охрана отпред, ами си стоят вътре на топло!Имам наблюдения, че полицайте често проверяват за непълнолетни, но дали не е само колкото да отбием номера - не е мн ясно!Да не говорим, че 9 години след инцидента няма наказан за него, не че ще стане по леко на майките, загубили децата си, но това все пак са 7 деца....все някой трябва да поеме отговорността за случилото се!Cepheus написа:и ако може да се затворят всички дискотеки,за да няма повече такива случки,а и там вече не е това което беше,никога не си сигурен дали ще се прибереш без проблеми или дали въобще ще се прибереш.Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
Аз пък тук ще прозвуча грубо, но това си е истината. Кой ги кара тези деца да се блъскат и тъпчат един друг като подплашено от хищник стадо животни?! Май никой не потърси вината в самите тези "деца", които са сгазили/премазали другите. Виждам какво прави голяма част от сегашната младеж, тогавашната не е била по-различна. Самите вие казвате, че е опасно да се ходи на дискотеки. Защо, заради охраната ли или заради тези, които посещават дискотеките и по-скоро заради възпитанието им и манталитета им.
Коментар
-
По дискотеките от край време си е пълно с идиоти! На 18 години при отпуска от казармата изядох две тупаници от един "тарикат" само защото съм го гледал, а той мразил някой да го гледа... А истината бе, че дискотеката бе почти празна, а аз бях с приятел и две симпатични мацки, а онзи бе в коч къмпани... както и да е
В конкретният случай (в темата) обаче става въпрос за по-специално мероприятие: детска дискотека! Там нещата би трябвало да са много по-различни, но уви...
Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Колега забравяш, че това са деца и че тяхното възпитание зависи от възрастните които се грижат за тях! Я си спомни ти като малък колко необмислени решения си вземал и колко си слушал родителите си когато са ти казвали "не прави това ще се удариш"! Забравяш, че това са деца на по 14 години и по наблюденията си и със сравнение с днешните келеши мога да ти гарантирам, че бяха далеч по-отговорни и добри, но да не забравяме, че си бяха ДЕЦА!!!peho написа:Аз пък тук ще прозвуча грубо, но това си е истината. Кой ги кара тези деца да се блъскат и тъпчат един друг като подплашено от хищник стадо животни?! Май никой не потърси вината в самите тези "деца", които са сгазили/премазали другите. Виждам какво прави голяма част от сегашната младеж, тогавашната не е била по-различна. Самите вие казвате, че е опасно да се ходи на дискотеки. Защо, заради охраната ли или заради тези, които посещават дискотеките и по-скоро заради възпитанието им и манталитета им.Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
Не това въобще не го забравям, напълно ми е ясно, че възпитанието им зависи най-вече от родителите им. Но като деца, те усет, че газят други деца нямат ли? И си мисля, че не всички там са били на по 14 години, по-големите просто са премазали малките. Да, навярно гардовете там е можело и е трябвало да се подготвят за възможна такава ситуация, но вината не е изцяло в тях.rebel написа:Колега забравяш, че това са деца и че тяхното възпитание зависи от възрастните които се грижат за тях! Я си спомни ти като малък колко необмислени решения си вземал и колко си слушал родителите си когато са ти казвали "не прави това ще се удариш"! Забравяш, че това са деца на по 14 години и по наблюденията си и със сравнение с днешните келеши мога да ти гарантирам, че бяха далеч по-отговорни и добри, но да не забравяме, че си бяха ДЕЦА!!!
Коментар
-
Бе че в дискотеките си е ад , ад си е . Ама тези родители дето си пускат децата не трябва ли да се замислят. Хубаво, дете на 16-17 години да отиде не е толкова лошо, но тези дето са на по 13-15 години каква им е работата в дискотеката. А и вие как ще спите примерно при положение, че вашето 14годишно дете е на дискотека с бог знае кого, и кой знае какво прави. Не съм много по голям от възрастите който споменах, и ще дам един пример който се случи с нашата компания миналата седмица. Та стоим си в дискотеката, и едно момче от нашата група както си играеше бутна леко с лакът един студент който беше с гръб към него. Всичко става случайно никой не е искал да бута другия, и този същия студент почва да се репчи на момчето от компанията ни. При което още двама студента видяха, че ще става нещо и дойдоха и те(явно бяха приятели на този бутнатия). При което нашата група (~10човека) се събра и тя , и ефекта беше че като видяха численото ни превъзходство, студентчетата се отказаха. Но единия от тях спомена, че бил в дискотеката за да се бие , а не да се весели. Не знам какво щеше да стане ако се беше стигнало до бой, но предполагам се досещате
.
Коментар
-
Подобна история от БИАД. Отиваме групово до кенефа и аз се спънах в някво тъпо разположено стъпало. Паднах, разбира се :D. Извиних се на момчето, което бутнах малко и той каза само споко. Връщаме се от кенефа и някъв кенеф (wanna be мутра) ме спира и вика:- и да не пипаш повече момичето !- кво ?!- ти ли падна преди малко ?- да !- е удари приятелката ми...- кво да направя - спънах се и му соча стъпалото.Може би, защото не се сдухах и си сви перките. Поне по чалготеките съм забелязал, че има повече такива конфликтни хора.
Коментар
-
Никаква жал от мен за тези малки лумпени на по 13-14 годишна възраст с бутилка в ръка и цигара в уста.Щом ще се правят на големи ще си носят кръста, живота е като стълба в кокошарник, къс и осран.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:Никаква жал от мен за тези малки лумпени на по 13-14 годишна възраст с бутилка в ръка и цигара в уста.Щом ще се правят на големи ще си носят кръста, живота е като стълба в кокошарник, къс и осран.
Те сами са си виновни, кой ги е карал да се блъскат като овце.
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Колеги, че не сте прави да оплювате загиналите деца - не сте, но че и тяхното място не беше там - е истина. "Детска дискотека" кво по дяволите е тва? Когато бях дете, преди 25 години НЯМАШЕ такваз екстра, като "детска дискотека", имахме вечерен час и ако някой не се съобразеше с него - си понасяше всички негативи включая и ДПС (Детска педагогическа стая). Вярно, чедо на комунизЪма съм, но съм израстнал със страх от "институциите", учителите и най-вече милицията. Сега тоя страх го няма заради фалшивите "права" гаранитрани ни от смешните ни закони...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Дали сме преви или не времето ще покаже, като започнат и твоите деца да пушат трева и да шмъркат анфетамини, пият алкохол и т.н. най-демонстративно, правейки се на ГОЛЯМАТА РАБОТА (вече сме големи и никой копче не може да ни каже) друга песен ще запееш.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse

.
Коментар