Когато я взех ми струваше 3 заплати и половина. Сега ми струва 4 заплати и малко. Баси работя мн хубава работа, а взимам малко пари.Май вече се оплаках от това.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко заплати ви струва колата
Collapse
X
-
Re: Колко заплати ви струва колата
Не е тайна ама не е това целта на темата да се хвалим кой колко получава и каква кола кара.Въпроса е за съотношението доход- кола.И става въпрос за цената в момента на закупуване, спрямо дохода тогава, безсмислено е да пишем колко струва в момента.Писах ти на ЛС за колко съм го купил :DOrcinus написа:Моята кола когато я купих или сега спрямо заплатата? Някакси ти е интересна темата, но въпреки че си написал "без да обсъждаме каква е колата и колко получаваме", много интересно ми стана за колко пари си купил Бравото. Тайна ли е?infineon написа:Преди малко си говорихме с един приятел дето се оплакваше че колата му струвала колкото заплатата за 1 година.Моята кола пък струва малко повече от 1 месечна заплата.Кажете как е при вас.Без да обсъждаме каква е колата и колко получаваме.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
моята е 3 цели работни заплати, но друг е върпоса, че според това колко мога да си позволя месечно за кола ще И слугувам 10 месеца.
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Значи БМВ-то е 2200, като разделим на 22 ...blagun написа:22 заплати, НО аз не съм критерии за получаване на заплата и да влизам в някакви статистики......
Става въпрос за БМВ-то, да не стане някаква грешка 
Що не идваш у неделя бре, предател немски :D
Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Дръпни малко нагоре заплатата и ще разбереш цената на колата..Иначе Купето го продадох за една заплата и малкоIchkin написа:Значи БМВ-то е 2200, като разделим на 22 ...blagun написа:22 заплати, НО аз не съм критерии за получаване на заплата и да влизам в някакви статистики......
Става въпрос за БМВ-то, да не стане някаква грешка 
Що не идваш у неделя бре, предател немски :D
П.С. ще дойда бре, само ми кажете кога ще сте там
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
несъм правил сметка,пак и несмея дая правя че щея продам и ша зема колелокоцев написа:Може би по ще е интересно ако има такъв въпрос : колко ви струва подръжката на месец колата сега ? За бензин, за гуми , за разни повреди и какво ли не още. Дали не отива повече от половината заплата само за колата ?
пунто 1,7тд
Коментар
-
Този месец съм около 2000лв.коцев написа:Може би по ще е интересно ако има такъв въпрос : колко ви струва подръжката на месец колата сега ? За бензин, за гуми , за разни повреди и какво ли не още. Дали не отива повече от половината заплата само за колата ?
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар