Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza' Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear' Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V" https://www.fiat-uno.org/
Да МРЕ гадината нали не е ФИАТ Не бе само се шегувам и на мен ми беше трудно да се разделя с моята първа кола - много ама наистина много изгнила Лада Самара Погледни от добрата страна след като го увековечат 6те вземе6 някой лев за него
Хайде, хайде! Преселила се е в един по-добър свят с по-добри пътища. Ще си хвърка там по небесните магистрали, пък ние ще мъчим фиатите тук! Yellow_Flash_Colorz_PDT_01
е да, нали знаете цилиндрите на заската са много корави направени са от висококачествена стомана(братята руснаци не са се скъпили), при това целите, много хора търсят цилиндрови втулки от зас, ама от друга страна нали знете вица за заската и двамата пияни: единия яко фиркан кара заската и тукмо засилва, онзи от навигаторското място "бивш пилот от военната авиация" вика: ти само го вдигни от земята и аз ще го поема нататък :D :D :D :D :D все пак времето им е отдавна в миналото или в музеите по точно
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака ИТАЛФЕСТ 2007
И аз имам един Кадет на 26 години, който е така зле изгнил, че няма смисъл да се прави. 8 години ми служи почти безпроблемно, но сега нещо ми прави магарии и не мога да го стегна така, че поне до вилата да си ходя с него. Пътя е черен, каменист и стръмен не искам фиатката да чанча по такъв път...
Аз също ще се разделям с Вартбурджинито За щастие имам шанс да убедя нашите да не го даваме на вторични и евентуално да направя нещо от него ... примерно бъги ... с този двутактов 50кс двигател ... От както имаме Фиат Чинкуеченто знам, че вартбурга ще отиде ...
Аз сега сериозно се замислям да му махам купето и да му вдигам окачването, после тръби отгоре и стана бъги но се чудя дали ще мога да го направя с помощта само на 1 приятел ...
Завиждам ви на ентусиазма! Когато продадох БТР-а(Москвича) дойдоха двама братя с най-строшената ЛАДА която бях виждал някога,закачиха БТР-а с една кука(сигурно са и викали твърд теглич) и го закараха в неизвестна посока.Аз прибрах в джоба 130те лева,въздъхнах облекчено и отидохме с жена ми да "полеем" сделката.И през ум не ми е минавало,че от него може да стане каквото и да е.
Коментар