Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да направя онлайн поръчка на дрехи от американски сайт ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как да направя онлайн поръчка на дрехи от американски сайт ?

Както се разбира от заглавието колеги, харесал съм си една блузка от един сайт, който съдя, че е американски, защото цените са в $. Сайта незнам дали да го посочвам да не би да го сметнат модераторите като някакъв вид реклама. Та.. блузката е $10.75 аз ще поръчвам 2-ве, 0800кг. е общото тегло за 2-те. Някой може ли да ми каже колко ще се оскъпи до България. Зле съм с английския и ако някой може да ми помогне ще му пратя сайта на лично. Никога ама никога до сега не съм поръчвал нищо онлайн. Всякаква помощ ще ми е от полза.

А как смяташ да платиш? И имай предвид че доставката до БГ не е малко отнесено към цената на блузите. А ако цената е над 20 долара дължиш мито + ДДС и разправии с митници. Понякога пък самите продавачи не искат да пращат до Европа и БГ. Моето мнение е да потърсиш нещо от Ибей там се пазарува па лесно.
    HONDA I-VTEC

Коментар

дай сайтано най-вероятно няма да пращат до тукдругия вариант е следния: има хора, които се занимават с това; поръчват го на техен адрес в Америка, и от там някой им го препраща...или ползват направо такава услуга; но така нещата стават доста по-скъпо
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Американските сайтове по принцип не изпращат извън САЩ и Канада. Така че преди да предприемеш каквито й да е стъпки, по-добре някой да прегледа сайта и да види дали изпращат до България. Всички други опции за доставка са скъпи и ще са поне 2-3 пъти цената на блузите.
        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Какви точно са тези блузки и няма ли ги в английския Ибей ?

Коментар

Kuku написа:
            Какви точно са тези блузки и няма ли ги в английския Ибей ?
            китайски

Коментар

Е, да де - то има и английски китайци

Коментар

И аз препоръчвам английския ибей, идват за 4-5 дни нещата и няма разправии с митници. Каня се и английския амазон да пробвам, ама да видим кога.

Коментар

ele написа:
                  Американските сайтове по принцип не изпращат извън САЩ и Канада.
                  По кой принцип не изпращат?Колко сайта можеш да ми посочиш, които не изпращат до България?Два, три, пет, десет, сто?Които са 0.00001% от онлайн търговците в САЩ.Посочи ми конкретно твоя опит."По принцип не ми е изгодно" не означава "по принцип не изпращат".
                  .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                  www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
                    ele написа:
                    Американските сайтове по принцип не изпращат извън САЩ и Канада.
                    По кой принцип не изпращат?Колко сайта можеш да ми посочиш, които не изпращат до България?Два, три, пет, десет, сто?Които са 0.00001% от онлайн търговците в САЩ.Посочи ми конкретно твоя опит."По принцип не ми е изгодно" не означава "по принцип не изпращат".
                    Що се заяждаш - като няма какво да кажеш, се хващаш за някоя дума и ровиш ли ровиш... да изкараш нещо... какво? Не знамМного сайтове мога да ти посоча.На тях какво да не им е изгодно, ти си плащаш доставката, те трябва да ти го пакетират и пратят, но не го правят, защото ако се окаже, че си платил с чужда карта - ще ги разкатаят и ако трябва да бъдем точни техните служби си вършат работата на 100%.Темата е изчерпанаМодераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Абе темата не е изчерпана, защото аз продължавам да искам блузата, а незнам как става номера с поръчката. Сайта се оказа китайски и според @SEV, който разгледа сайта по моя молба каза, че доставяли до България. Някой който е добре с английския би ли ми помогнал да направя поръчката?

Коментар

Човек, кажи каква е блузата?! Марка, модел, снимка ако имаш....

Коментар

Сайт?Как да ти помогнем?"Има една блуза от един сайт"
                          .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                          www.cyxap.com

Коментар

На никой не преопръчвам да си купува от САЩ каквото и да е било, половината пратки се губят изчезват някъде,освен ако не са с доставака с DHL , а с тях е доста скъпо.Другото е облагането с данъци, всички пратки на стойност над 20 Долара се проверяват,скоро един мой познат си поръча от САЩ едни енергоспестяващи крушки на много добра цена на стойност около 100 долара ,пратката му дойде на Митницата на летището в София,ако знаете какви проблеми имаше и накрая му излязоха златни тия крушки. Моя съвет е да пазарувате от сайтове с разширение co.uk , досега с тях не съм имал никакъв проблем. Аз дрехи пазарувам от www.ebay.co.uk и http://www.sportsdirect.com/default.aspxДано съм бил полезен.

Коментар

nickname написа:
                              Абе темата не е изчерпана, защото аз продължавам да искам блузата, а незнам как става номера с поръчката. Сайта се оказа китайски и според @SEV, който разгледа сайта по моя молба каза, че доставяли до България. Някой който е добре с английския би ли ми помогнал да направя поръчката?
                              Добре де, дай сайта... иначе как можем да ти помогнем?П.П. Без да знам сайта, предполагам, че ще имат опция за плащане чрез PayPal - хубаво ще е да избереш тази опция, защото е най-безопасна и защото ако нещо стане и не си получиш блузата, имаш опция да поискаш връщане на парите, която опция работи (от личен опит). За тази цел трябва да си отвориш акаунт и да регистрираш карта - виза или мастъркард - дебитна виза (електрон) ще ти свърши работа. Не е необходимо да качваш пари в акаунта, само потвърждаваш, че плащането ще е от картата, когато плащаш.

Коментар

Working...
                              X