Интересно ми е, до каква степен би могла да повлияе на потребителите по-голямата отстъпка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
EKO карти
Collapse
X
-
ей сега разбрахте ли къде е отишла отстъпката за авто форумите - за кака ви Преслава!аз предлагам освен бойкотирането на Еко да бойкотираме и Преславаbachev написа:Те явно си мислят, че като направят 2 реклами с фолкдивата Преслава, ще привлекът същия брой клиенти, колкото са хората от форумите... Е не става, ама те сами ще се обедят, когато всички тачещи марката и автомобилните форуми се откажат да зареждат там. И искренно се надявам това да се случи.
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Като не слушаме ЧАЛГА в Фиатите лиdonnna написа:ей сега разбрахте ли къде е отишла отстъпката за авто форумите - за кака ви Преслава!аз предлагам освен бойкотирането на Еко да бойкотираме и Преславаbachev написа:Те явно си мислят, че като направят 2 реклами с фолкдивата Преслава, ще привлекът същия брой клиенти, колкото са хората от форумите... Е не става, ама те сами ще се обедят, когато всички тачещи марката и автомобилните форуми се откажат да зареждат там. И искренно се надявам това да се случи.

?
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Колеги,Еко пак промениха отстъпките за приятели. Днес отивам да зареждам гориво и
Газта е с отстъпка 3 стотинки, бензин иконъми 4, а на скъпите бензини 7 стотинки. От бензиностанцията ми обясниха,че ще сменят отстъпките,но дали ще е така.... Моля,ако някой има инфо да сподели дали това ще са крайните отстъпки.
Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Инфо има публикувано в тази тема http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=962538#962538За момента ще са такива.dudulia написа:Колеги,Еко пак промениха отстъпките за приятели. Днес отивам да зареждам гориво и
Газта е с отстъпка 3 стотинки, бензин иконъми 4, а на скъпите бензини 7 стотинки. От бензиностанцията ми обясниха,че ще сменят отстъпките,но дали ще е така.... Моля,ако някой има инфо да сподели дали това ще са крайните отстъпки.
Коментар
-
Ако отстъпката на Лукойл стане над 10ст,тогава ще започна пак да зареждам там.А Еко,заредих 3 пъти,заради форумската карта и 3-те пъти съжалих.Ще чакам на Еко,отстъпката да стане над 15ст,че да зареждам отново дизел..Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
Това с каква карта става Емо?emzo написа:Lukoil дават 7ст, през уикендите
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Да и аз имам такава карта, но нарочно не я използвам!!! Лукойл са мизерници!!!kal0yanch40 написа:Сега ще намеря снимка и ще покажа,картата е "Пълен напред".Едит. Ето я и картата :batproho написа:Това с каква карта става Емо?emzo написа:Lukoil дават 7ст, през уикендите
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
Реклама
Collapse

Хайде давайте туби,шишета,кофи докато не са научили бабите,че и там ще стане една като в Лидл

Коментар