Да ти е честито и с здраве да си го караш.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
купих си Фиат Пунто 2002 година !!
Collapse
X
-
Първо честито за придобивката! И ние наскоро купихме такъв автомобил, само че 2001г. и съпругата ми вече два месеца си го кара с удоволствие. Който ти е казал, че двигателя е капризен е прав само по отношение на това, че каприза му е основно откъм качеството на горивото.Иначе по въпроса с тресенето. С риск да те поведа в грешна посока - със същия проблем се сблъсках със старата си Брава. Проблемът беше в износването на една, как да я нарека "чашка", която свързва полуоската със скоростната кутия. Струваше около 70 лв. и след смяната и тресенето изчезна.Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
Причини:- маховик- съединител- вътрешни карета или тяхната чашка, както каза по-горе колегата.Варианти за частично елиминиране на полуоските/каретата/чашките:- колата на крик от едната страна, после от другата, като си я обезопаси есествено и гледаш дали от двете страни тресе или от едната или ... уфф варианти много, дано ме разбра.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Хора я да ви питам нещо извън темата.Точно като си купих колата беше с транзитни номера и забравих да си купя винетка от елфория че съм си зел кола и както се досещате КАТ не ми прости и ме спряха написаха ми акт като не ми зеха талона на колата които беше на колата като ми казаха че взимат това под внимание че колата е закупена преди малко искам да ви питам ако сте наясно колко ще ми е акта и колко контролни точки ще ми земат бл предварително
Коментар
-
Чл. 179. (1) (Предишен текст на чл. 179 - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) Наказва се с глоба от 50 до 150 лв.3) (Нова - ДВ, бр. 6 от 2004 г., изм. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) Водач, който управлява пътно превозно средство по републиканските пътища, за което не е заплатена съответната винетна такса по чл. 10, ал. 2 от Закона за пътищата, или управлява пътно превозно средство, на което е залепен невалиден винетен стикер или винетен стикер с изтекъл срок, се наказва с глоба, както следва:1. при управление на пътно превозно средство, предназначено за превоз на товари с над 2 (две) оси, на състав от пътни превозни средства, както и на пътните превозни средства по чл. 10а, ал. 6, т. 3, 4 и 5 от Закона за пътищата с над 2 (две) оси - 1000 лв.;2. при управление на пътно превозно средство, предназначено за превоз на пътници с повече от 8 (осем) места за сядане, без мястото на водача, или на пътно превозно средство, предназначено за превоз на товари с 2 (две) оси, както и на пътните превозни средства по чл. 10а, ал. 6, т. 3, 4 и 5 от Закона за пътищата с 2 (две) оси или на теглещо ремарке, за което не е платена отделна винетна такса - 500 лв.;3. при управление на пътно превозно средство за превоз на пътници с 8 места, без мястото на водача - 200 лв;4. (доп. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) при управление на пътно превозно средство за превоз на пътници с 8 или по-малко места с мястото на водача, пътни превозни средства, предназначени за превоз на товари, и/или пътни превозни средства, предназначени за превоз на пътници и товари, с технически допустима максимална маса не повече от 3,5 т, както и пътните превозни средства от тази група с повишена проходимост - 100 лв.(4) (Нова - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) Водач, който управлява моторно превозно средство, което не е било спряно от движение и на което не е поставен валиден стикер съгласно чл. 100, ал. 3, и не носи валиден контролен талон от знака, издаден от Гаранционния фонд, за задължителна застраховка "Гражданска отговорност" на автомобилистите по чл. 261, ал. 1 от Кодекса за застраховането, се наказва с глоба 50 лв.
MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Честито и със здраве да си я караш. :DMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар