Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ за отключване/разкодиране на телефон Blackberry Storm

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Помощ за отключване/разкодиране на телефон Blackberry Storm

Телефона е купен от М-тел, но за съжаление след като ми свърши договора с тях и преминах към Виваком, ми отказаха да го отключат!Такава им била политиката....Пробвах с разни програми, качвам му нов софт, но като сложа друга карта пак не я разпознава!Изчел съм почти всичко по форумите и не успявам, най-вероятно проблема е в мен, затова се обръщам към вас, дали някой може да ми помогне! Мерси предварително!
    BMW E90 320D
    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Колега аз съм по хардуера,но ако искаш да те прятя при един мой колега ще го отключи срещу 15 лв
    Bravo 1.2 16v
    Lancia Dedra 1.8 16v
    Suzuki GSXR250R

Коментар

Давай го този колега
      BMW E90 320D
      ех. FIAT COUPE 2.0 16V
      ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
      ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
        Давай го този колега
        Казах ти аз направо да му се обадиш, ама не слушаш.
        Manowar - Татко
        Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
        Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
        Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
        Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Re: Помощ за отключване/разкодиране на телефон Blackberry St

blagun написа:
          Телефона е купен от М-тел, но за съжаление след като ми свърши договора с тях и преминах към Виваком, ми отказаха да го отключат!Такава им била политиката...
          Трябваше да им кажеш, че твоята политика пък е да уведомиш Комисията за защита на потребителите. След изтичането на договора, няма пречка да ти смъкнат брандоването, дори и срещу заплащане. Ти си си купил телефон с възможности + услуги. Като ти изтече задължението по договора в частта "Услуги", трябва да ти остане телефона. Здрав и функционален. Ти все пак си платил И него. Ако не работи като телефон [и то по тяхна причина, брандован е] трябва да ти смъкнат брандоването. Иначе излиза, че са те измамили относно възможностите на стоката.
          .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
          www.cyxap.com

Коментар

А другата мега тъпотия на М Тел относно тия блекберита е за плана за трафик, с който идват... безплатните мегабайта са важат единствено и само ако минавали през блекбери гейтуей... ако искаш да ползваш друг апарат с тази карта - дудуци. Или поне мегабайти дудуци

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

BolgAryan написа:
              А другата мега тъпотия на М Тел относно тия блекберита е за плана за трафик, с който идват... безплатните мегабайта са важат единствено и само ако минавали през блекбери гейтуей... ако искаш да ползваш друг апарат с тази карта - дудуци. Или поне мегабайти дудуци
              Така е наистина,но ако другия ти телефон е симбиан за повечето има приложение блекбъри
              Bravo 1.2 16v
              Lancia Dedra 1.8 16v
              Suzuki GSXR250R

Коментар

Working...
              X