Колеги да ви се похваля в събота смених съединителя на бравото(1.4) 137 лева ми е пълния комплект няква марка GMS италиански бил лично го купувах...ся напрао не моа да си позная колата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
С нов съединител съм вече
Collapse
X
-
Уф... на мен 300лв. само ми струва читав съединител... Лошото е, че скоро трябва да сменям и ангренаж... и там за тоз мотор си е изваждане...mitkosoft написа:ами 300 лева ми седна всичко със семеринг на коляновия вал сваляне на картера да се силиконисва и смяна на съединител
Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Този въпрос от какво е повлиян ? Моето Браво е с такъв нискоотделящ (мек педал, няма и луфт) съединител и още се чудя дали да сменям съединителя. 288 лева комплектаstefaka222 написа:сега къде отделя много ниско ли
Та най-вероятно ще го сменя като се освежа малко финансово, че покупката ме изцеди доста
Извинявам се за намесата в темата, лек ден на всички !
Коментар
-
Колега, преди две години смених съединител и жило на същата Брава /която в последствие продадох/ , като вместо оригиналния за 250 лв. сложих някакъв английски по-евтин със 100лв. Отначало педалът беше супер лек, като постепенно за около 2-3000 км. се втърди и стана отвратително тежък. Освен това страдах от пълна липса на "полусъединител" т.е. при плавно отпускане на педала, съединителя зацепваше изведнъж, което пък разтърсваше цялата кола. Искрено ти пожелавам да нямаш тези или други странични ефекти!Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
Точно това е риска при смяната на съединител,затова не се жалете да се купувате съединител с по-меко феродо за да зацепва плавно!venco67 написа:Колега, преди две години смених съединител и жило на същата Брава /която в последствие продадох/ , като вместо оригиналния за 250 лв. сложих някакъв английски по-евтин със 100лв. Отначало педалът беше супер лек, като постепенно за около 2-3000 км. се втърди и стана отвратително тежък. Освен това страдах от пълна липса на "полусъединител" т.е. при плавно отпускане на педала, съединителя зацепваше изведнъж, което пък разтърсваше цялата кола. Искрено ти пожелавам да нямаш тези или други странични ефекти!FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар