Не можеш да гледаш активно 3D (Самсунг, Панасоник, Сони...) с пасивни очила (ЛГ). И обратно. Прочети за разликите между активно и пасивно 3Д и ще ти стане ясно защо. Понеже активните са по-скъпи, заради електрониката в тях, затова и слагат по-малко чифтове в комплекта. Пасивните са по-прости и са много по-евтини, затова слагат по 4, 6, 12, 30 чифта. Не можеш също така да гледаш телевизор Самсунг с очила на Сони, примерно. 2 чифта на Самсунг са 60 лева, не са безбожно скъпи, ако си дал 1500 лева за телевизор. Поне по толкова са тези, които си заслужават. Не вярвам да гледаш 3Д на по-малко от 46". Ако мислиш това да правиш - по-добре не си вземай 3Д, а отиди 150 пъти на кино, поне да се накефиш. Аз гледам 3Д от 2.80 и честно казано - гадно е. Трябва да го гледам от 1.50-1.80, за да има смисъл в гледането.Ето ти моята класация на факторите: при избор на 3Д телевизор - най-важен е размерът на екрана. Вземай възможно най-най-големия. На второ място е това дали 3Д-то е активно или пасивно (прочети в някой сайт за разликите). На трето - дали се поддържа 3Д на пълна резолюция от 1920*1080. Това с просто око трудно се забелязва. Не всички модели го могат.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв телевизор да си взема 10.2010-10.2014
Collapse
Заключена тема
X
X
-
АМЧИ, благодаря ти за изчерпателния отговор, значи! Намерих ей такива активни очила, които ми изглеждат универсални и то на цена, която ме устройва:http://technomarket.bg/products/0912...-100-birДъл стават за всички активни 3Д-та?Иначе, изчетох де що има относно видовете 3Д технологии. МЧИ то все едно, че съм ги писал аз: "ами то активното е малко по-добро, ама е доста по-скъпо, трябва да се сменят батериии, вие си преценете..."С две думи, казваш да взема активно, каквото (надявам се) е на Тошиба (не фигурира в изброените от теб), щот за Самсунг и Сони пари повече не давам. Панасоник бих взел само ако не е смарт, което пък по принцип е целта на зянатието. Щот всякак сменям смарт за 3Д, ако ми го дадат на същата цена. Долната граница от 46" я установих експериментално в Карфур, но мисля да си взема 50. За всеки случай.П.С. Абе къде са снимани баталните сцени в края на Заменимите 3? Уж пише на кирилица, ама не си представям къде в София е тоя завод. Първоначално реших, че е Щастливеца, ама той е малък. Освен Кремиковци да са потрошили?!браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Напоследък обмислям дали да не сменя 14-инчовото ЦРТ в детската с някоя бюджетна 32-ка (350-450лв.).Блаупункт, Грундик, Тошиба.... FULL HD и да чете видео."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
tyson написа:Напоследък обмислям дали да не сменя 14-инчовото ЦРТ в детската с някоя бюджетна 32-ка (350-450лв.).Блаупункт, Грундик, Тошиба.... FULL HD и да чете видео.punto HGT
Коментар
-
tyson написа:Напоследък обмислям дали да не сменя 14-инчовото ЦРТ в детската с някоя бюджетна 32-ка (350-450лв.).Блаупункт, Грундик, Тошиба.... FULL HD и да чете видео.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
tomsan - обоснови се. На тазгодишната почивка цяла седмица гледах един фул хд Блаупункт и всички детски филмчета вървяха на него.Виждаше се прилично добре.Долу горе се чудя измежду тези:http://technomarket.bg/products/0912...4109-fhd/25064"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
Коментар
-
Общо взето и аз мисля като Елка в случая. Да е ФУЛ ХД е изискване и да може да му пускам филмчета от ЮСБ.Бюджета е доста ограничен и затова май ще взема най-евтиното на пазара, че да не ме е яд после.Updates will follow
"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
Коментар
-
Наскоро взехме за едната стая TURBO X - това май е правено от гърци и се внася от Плесио! Мога да кажа, че за цената която му платих (300лв за 32 инча HD Raedy) съм супер доволен! За 400 - 500лв може даже и смарт тв да вземешhttp://www.plesio.bg/televizori-c-69...-p-309267.html
Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
Crown-а вече се търкаля в багажника на Лабрадора. Довечера ще зарадвам малкия и ще изхвърля 14 инчовото ЦРТ БЕКО.Е, не чете .mkv, но за тези пари ще го преживея някак си. 369лв. от Зора-та."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
Коментар
-
Тръгнахме и ние вчера да си дирим нов телевизор за кухнята. Търсих, гледах и се спрях на една 28-ца НЕО от маркета.Дригият ми избор беше пак 28-ца Филипс от маркета със онлайн отстъпка.Реших да ги видя предварително на място в магазина и да избера.Оказа се ,че бяха сложени на рафта един до друг.Пълни близнаци!Еднакви кутии,еднакви стойки,еднакви дистанционни управления.Единият работи с дистанционното на другият и обратно. Менютата им и те еднакви,буксите на гърба и те едно към едно. Оказа се че и двата излизат от един завод в Турция.Та се сдобихме с това Нео близнак на Филипс за скромната сума от 285лв. Намери си всички канали по цифровият кабел и си работи прекрасно.
Коментар
-
Здравейте колеги, искам да попитам заслужава ли си според вас покупката ми (макар че не мога да я върна дори да не струва) Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Телевизора е Хитачи, а модела е: http://ele.bg/tvs-hitachi-HZT66-hitachi_50hzt66 , заслужава ли си според вас 970лева който съм дал или можеше да намеря нещо по добро за тези пари. Бюджетът беше 1000 лева а минимумут 47 инча. Лично аз до колкото разбирам съм доволен от негоЛанчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар