Днес в 24 часа на 2-ра и 3-та страница има голям материал за позволените и непозволените лепенки и стикери по колите. Главната тема беше стикерите на МВР, МО, Министерство на правосъдието, дето пазят от КАТ и паяци и дават привилегии при паркиране в сини и други зони....Обаче, пише още, че и стикера Бебе в колата /махнах го, щото вече не са бебета моите/ също е забранен и носел глоба
10 лв...А стикерите на форума!!! Аз имам два
- един тип "пернишки" и един малък кръгъл...Могат ли да се заядат другарите милиционери и ако да - на какво основание???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
за КАТ и за стикерите на форума...
Collapse
X
-
и аз ще си лепя каквото си пожелая по колата(туй пък за бебетата е супер тъпо.) ...не стига че плащаме данъци и какво ли не, ами остава и да почнат да ни глобяват за туй че имаме стикери на форумите си.било то Фиат , Хонда , БМВ и прочие....Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
И защо да е тъпо да си сложиш стикер "бебе в колата"?SilenceR написа:и аз ще си лепя каквото си пожелая по колата(туй пък за бебетата е супер тъпо.) ...не стига че плащаме данъци и какво ли не, ами остава и да почнат да ни глобяват за туй че имаме стикери на форумите си.било то Фиат , Хонда , БМВ и прочие...."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Колегата сигурно има изподнавпредвид, че е тъпо, ако глобяват за таквиз стикери :D Аз даже скоро ще слагам втори такъв стикер, ама не се видя слончето женско ли е, или мъжко...Irka_fihi написа:И защо да е тъпо да си сложиш стикер "бебе в колата"?SilenceR написа:и аз ще си лепя каквото си пожелая по колата(туй пък за бебетата е супер тъпо.) ...не стига че плащаме данъци и какво ли не, ами остава и да почнат да ни глобяват за туй че имаме стикери на форумите си.било то Фиат , Хонда , БМВ и прочие....Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Ти да го сложиш не е тъпо, но го слагат най-различни по различни подбуди. Последно гледах някакви квадратни кратуни от грузинско в кола със стикер "Бебе в колата". Замислих се дали е останал от предишни собственици или е заблуда някаква.Irka_fihi написа:И защо да е тъпо да си сложиш стикер "бебе в колата"?Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Aхааа, ясно. :D Сашкооо, я кажи бре, мамин златен, какво аджеба, си имал изподнавпредвид?sugarboy написа:Колегата сигурно има изподнавпредвид, че е тъпо, ако глобяват за таквиз стикери :D Аз даже скоро ще слагам втори такъв стикер, ама не се видя слончето женско ли е, или мъжко...Irka_fihi написа:И защо да е тъпо да си сложиш стикер "бебе в колата"?SilenceR написа:и аз ще си лепя каквото си пожелая по колата(туй пък за бебетата е супер тъпо.) ...не стига че плащаме данъци и какво ли не, ами остава и да почнат да ни глобяват за туй че имаме стикери на форумите си.било то Фиат , Хонда , БМВ и прочие....
Това, последното, някаква специална закачка за мен ли е?
И кога, викаш, ще го "слагаш" този втори стикер? Дата, нещо...?
Колеги, за чат използвайте "Чат-тема", моля!Модераторски екип на fiat-bg.org
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Така е, кака, млад си!SilenceR написа:имах предвид че ще е тъпо да те глобят ако имаш такъв стикер... а не че самите стикери са тъпи
и аз да си имам детенце , бих си сложил. ама съм млад за такива работи все още ...

’Начи грешно съм те разбрала за стикера. Сори.
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
реално да си говорим то като му дойде на човек до главата , не пита...за стикера , но проблем. пийс да има :DIrka_fihi написа:Така е, кака, млад си!SilenceR написа:имах предвид че ще е тъпо да те глобят ако имаш такъв стикер... а не че самите стикери са тъпи
и аз да си имам детенце , бих си сложил. ама съм млад за такива работи все още ...

’Начи грешно съм те разбрала за стикера. Сори.
Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
Около Нова Година, ама чакаме Дядо Коледа кво шъ кажи :D Реално, терминът е в средата на януари, но по принцип секциото го изтеглят две седмици напред и така... Но всичко е Божа работа - първото му бяха определили за дата 6. май и през нощта срещу шести то взе да си иска естествено, ама пак около обед направиха операцията.Колеги, за чат използвайте "Чат-тема", моля!Модераторски екип на fiat-bg.orgIrka_fihi написа:... И кога, викаш, ще го "слагаш" този втори стикер? Дата, нещо...?
Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар