jenshen73 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Паркиране по служба ?!
Collapse
X
-
Frontera Sport, X20SE март 1998
-
Kuku написа:Всъщност, сипват бензин с парите от РУШВЕТИ, с тях си купуват и дрехи, плащат си телефона, ходят на почивка и т.н....Не случайно НАЙ-големите и НАЙ-нагли нарушители на закона са полицаите.... под всякаква форма, но с преобладаващо КАТаджийско присъствие!Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Vladim написа:...Затова си прав, но не разбирам, защо ще си лепиш полицейският стикер, като трябва да се дистанцираш от "манталитета на народонаселението"!?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
тая тема е като "яйцето или кокошката" ... За мен няма еднозначен отговор и всеки с доводите сиЗнайте обаче,че не е виновен,тоя който яде баницата,а тоя който му дава да го прави. Подобни неща в държава като нашата няма да се променят. За това и спорихме с баджанака преди две вечери - Той твърдеше,че ако има властта да взима еднолично решения,ще оправи държавата за месеци,аз го питах-ти нафта на черно наливаш ли- ДА ,с превишена скорост караш ли -ПОСТОЯННО ...Е тия отговори ми стигаха да му запуша устата-българина е с това гадно мръсно съзнание,че Държавата му е длъжна,а той на нея не. И той като всеки там горе,ще оправи себе си,после ще го хване лакомията и те така..... Няма оправияex.Мареа ТД100
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Реална случка с бивша колежка - съпругът и е граничен полицай.Тръгва за Дупница, спират я полицаи и се почва..Винетка - нямаш, гражданска итекла преди 4 месеца, преглед - няма, метановата - без документи...Явно са се усъмнили нещо, защото са я попитали "Абе мъжът ти да не е полицай"?След утвърдителния отговор са я пуснали по живо по здраво.Някой би ли сметнал глобите за всичките тези нарушения!?Колкото да остави Опела да го продадат...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Реална случка с бивша колежка - съпругът и е граничен полицай.Тръгва за Дупница, спират я полицаи и се почва..Винетка - нямаш, гражданска итекла преди 4 месеца, преглед - няма, метановата - без документи...Явно са се усъмнили нещо, защото са я попитали "Абе мъжът ти да не е полицай"?След утвърдителния отговор са я пуснали по живо по здраво.Някой би ли сметнал глобите за всичките тези нарушения!?Колкото да остави Опела да го продадат...и аз имам един познат дето колата му е 2000кубика а е регистрирана като 1.4к.Няма винетка няма гражданска ама минава номера щот е полицай
Аз за това най-вече искам да сложат по една камера в патрулните коли и да пишат актовете на капака както е в америка да видим тогава как ще пишат глоби и дали ще вземат рушвети!!!!!!!!!!!
Ти какво направи за страната си,че искаш нещо от нея?!?!?
Коментар
-
////Punto//// написа:kiro_of_the_day написа:Реална случка с бивша колежка - съпругът и е граничен полицай.Тръгва за Дупница, спират я полицаи и се почва..Винетка - нямаш, гражданска итекла преди 4 месеца, преглед - няма, метановата - без документи...Явно са се усъмнили нещо, защото са я попитали "Абе мъжът ти да не е полицай"?След утвърдителния отговор са я пуснали по живо по здраво.Някой би ли сметнал глобите за всичките тези нарушения!?Колкото да остави Опела да го продадат...докато мойта колежка като я видиш и почват да ти текат лигите... Темата може и да се за паркирнето в синя зона, но лайт мотива и /както го разбирам/ е за наглостта и злоупотребата на униформените.
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Аз това,че е нагъзил свой "колега" можеше и да го повярвам,но на момента,че му е теглил една на изпроводяк и твоя човек си е замълчал,ама хич не го вярвам!!! Айде не ми казвай,че един нормален служител,като бъде обиден (и то софиянец,обиден на гражданство-знаем ви какви сте) и ще си затрае...Най-малкото отива в районното и прави на гъз оня дето го е ругал. Хич,ама хич не вярвам на такива деветини бабиниЛично мен,като ме спрат,се легитимират винаги и ако ми се държат така-директно със свидетел в районното -дори да остане на служба ,триенето на сол му е в кърпа вързано
А ако е много нагъл,може и да се видим в съда
За щастие не съм уцелвал такива...да темерути съм срещал,но ако не им се пънеш и се правиш,че те водят парада всичко си минава мирно и тихо.
ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Че му накривиш шапката като се оплачеш от него. Те хора убиват и полсле имат наглост да съдят министерството за неправомерно уволнение, ти ще му направиш нещо като идеш със свидетел да се оплачеш от него.Иначе, Кире ако номера на колежката ти "красавица" и при тия нарушения мине в Дупница, ритуално ще си счупя книжката.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар