Дундата ме притискаше много - за това. Не обичам да ме притискат.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мъж мечта съм, обаче...
Collapse
X
-
Колежке,изглежда че до последно си вярвала в любовта... E,както каза ти няма нищо вечно. И все пак има една мисъл-"Любовта носи риск да не бъде споделена. Надеждата носи риск от разочарование. Но трябва да се рискува,защото най-големият риск в живота е да не рискуваш нищо." Та така или иначе нека не се отклоняваме от темата. Говорим главно за проблема на nikki_sixx,или т.e. жените спрямо мъжете си - постъпки,отношение,чувства и т.н.blondi_74 написа:Така е Венци, съгласна съм с теб, лошо е когато човек живее в заблуда, но все някога му се отварят очите, ако сам не може другите му ги отварят.Няма нищо вечно.Хубаво клипче.nikki sixx вземи да си намериш една жена, която може да готви, да ти слага масата с ракията и да не ти дава БАН в останалите отношения
Уважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
С това такъв Ignore можеш да си докараш, че свят да ти се завие... Карай я по-внимателската!Най-добре иди да боднеш нещо чуждо, ама направи така, че милата да се усъмни. Никоя жена не иска да е №2nikki_sixx написа:От два дена си лягам и дори не я гушвам, нито позволявам тя да ме гушва, говоря си с нея проформа и... за кратко. Няма мили думички, няма целувки, няма усмивки, няма... нищо.Надявам се, че скоро ще има развръзка. М/у другото... спрях да мия чинии и да чистя в къщи - да потъваме в мизерия - боли ме пипера... и без това съм по над 12 часа на работа...
Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Венци, прав си ,вярвах до последно в нея и се опитах да си спася семейството и брака, но не успях.Защо си мисля,че ме разбра погрешноV.Vencislavov написа:Колежке,изглежда че до последно си вярвала в любовта... E,както каза ти няма нищо вечно. И все пак има една мисъл-"Любовта носи риск да не бъде споделена. Надеждата носи риск от разочарование. Но трябва да се рискува,защото най-големият риск в живота е да не рискуваш нищо." Та така или иначе нека не се отклоняваме от темата. Говорим главно за проблема на nikki_sixx,или т.e. жените спрямо мъжете си - постъпки,отношение,чувства и т.н.blondi_74 написа:Така е Венци, съгласна съм с теб, лошо е когато човек живее в заблуда, но все някога му се отварят очите, ако сам не може другите му ги отварят.Няма нищо вечно.Хубаво клипче.nikki sixx вземи да си намериш една жена, която може да готви, да ти слага масата с ракията и да не ти дава БАН в останалите отношения
Нямах в пред вид някаква временна връзка с нещо преходящо, там няма емоции, но когато живееш с някой е нещо друго.nikki_sixx живее на семейни начала и много добре разбира за какво става дума, надявам се скоро да разберем резултата от експеримента му
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар