Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Слави срещу Атака

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Слави срещу Атака

    Последните седмици лидера на Атака Волен Сидеров не можа да се похвали с добри новини. Но това което ми направи впечатление е реакцията на Слави Трифонов, всяка вечер той изпълнява някакви поръчки, плюе осмива, обижда Волен Сидеров и Атака.Съгласен съм, че за това има поводи, но начина по който го прави настървеността и от хиляди километри си личи че всичко което прави Слави е поръчка, прекалява изтърква се и става смешен с глупостта си.Каквато и да е Атака и лидера и тя олицетворява хиляди избиратели. Те са си харесали това което са избрали. Всеки си има право на свой избор. А за това, че има Атака и действа по този начин си е виновна системата ни. Днес е Атака, утре други, докато ние сме същите и разбиранията ни няма да има големи промени.Някога имах мнение, че Слави е добър водещ и шоумен, но вече взех да мисля друго.Тази вечер като гледах шоуто на Джонатан Рос, да ме извинява Слави, ама той на малкото пръстче не може да му стъпи.10 сценариста има да му пишат думите, от него се иска само да ги научи, а той и това не успява да направи като хората а все листа пред него да чете и чете.

    #2
    сега Атака срещу Слави ли стана ? да не забравяме кои "сме" избирателите все пак .предполагам всеки си има мнение по темата де
    фиатче Браво 2.0

    Коментар


      #3
      Слави всякакъв може да е... но е факт, че е единствената истинска звезда в България...Едни го харесват, други не... Самият аз ту го харесвам ту не го харесвам...Признавам му това че не се отказа, след като толкова години го вкарваха във всякакви дупки, гониха го от къде ли не. Помните как ходеше публиката на Хъшове в "студиото" - стигаха до там с превързани очи, за да не знае никой къде се снима...И въпреки това успя!Волята и настоятелността му могат да служат за пример!Вярно, че вече почна да се поизтърква и кара по дълго време без да внедрява нови неща, но все пак той вече направи това, за което много хора само могат да мечтаят...Не съм му фен! Просто изказвам обективно мнение...А за АТАКА правилно говори все лошо! Това е болна организация... раково образувание, което трябва да се изкорени без да се разпростре така че да зарази и всичко наоколо! А колкото до избирателите й... това са хора които сами предадаха националните си интереси... без да знаят! Много хора сглупиха и дано им е за урок!Поръчково или не... - ПРАВИЛНО Е!
      FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

      Коментар


        #4
        Не си прав,Mazgarev!Атака в основата си е от хиляди обикновенни хора,които искат да се променят нещата в Бг.Те не са нито болна организация,нито раково образувание-такива са лидерите им.Всеки има право да вярва в нещо,а това,че някои от тях са заблудени е съвсем друга работа.А че Слави Трифонов изпълнява поръчка-то е видно и с невъоръжено око!
        Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW

        Коментар


          #5
          Mazgarev написа:
          .....А за АТАКА правилно говори все лошо! Това е болна организация... раково образувание, което трябва да се изкорени без да се разпростре така че да зарази и всичко наоколо! А колкото до избирателите й... това са хора които сами предадаха националните си интереси... без да знаят! Много хора сглупиха и дано им е за урок!Поръчково или не... - ПРАВИЛНО Е!
          ....Не съм привържаник на Аката, но си мисля, 4е няма нищо лошо и болно в това да се зачита българското, дане се продават земите ни..... и всички други идеи заради които, изстрадалият и не вярващ вече в нищо наш народ е гласувал за тях.Лошото е, че хубавите и ценните идеи за каквото и да е биват съсипвани и опорочавани само заради лицата които ги представят!

          Коментар


            #6
            още по лошо .Виж им лидерите за да им кажеш какви са им избирателите .и оня ден на митинга ,думата селяния не им отива даже ,но в момента не се сещам за по-подходяща .ако измисля ще коригирам
            фиатче Браво 2.0

            Коментар


              #7
              lu40 написа:
              Не си прав,Mazgarev!Атака в основата си е от хиляди обикновенни хора,които искат да се променят нещата в Бг.Те не са нито болна организация,нито раково образувание-такива са лидерите им.Всеки има право да вярва в нещо,а това,че някои от тях са заблудени е съвсем друга работа.А че Слави Трифонов изпълнява поръчка-то е видно и с невъоръжено око!
              Има разлика между понятията "Патриот" и "Ненормалник" !!!
              FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

              Коментар


                #8
                To в тая кочина само луд човек може да ни оправи ,иначе ще продължаваме да слушаме думата Булгаристан по БНТ.

                Коментар


                  #9
                  Докато мълчи стадото ще продължават да го дерат

                  Коментар


                    #10
                    Не може един човек, който се изживява като националист, да си изкава хляба с БАЛКАНТО, както той гордо го нарича, или Фолк-рок , а иначе е най-долнопробна чалга, която пък не се припокрива и с понятието ПОПФОЛК, защото под това се разбира музика на българска фолклорна основа, а не на турско-османски анадолски ритъм и орнаментация Да ме прощават всички чалгаджии, но това е обективната истина!!! Да не ме разбере някой погрешно, нямам нищо против фолклора на турците, циганите или на когото и да било, даже ми харесва!От години върви един лаф: Слави Трифонов направи с 5 албума това, което турците не успяха за 500 години! Представете си колко щеше да е известен Славиту, ако не беше сергиджия (музикант комерсиалист)!?Както и да е! Който го харесва - харесва! Аз го гледам инцидентно и то ако случа интересен гост или заради комиците! Въпросът беше за "Слави vs. Атака". Отдавна се забелязват вълни на пропаганда срещу или в полза на някого ( бат Байко например). Но не вярвам да са поръчкови, по-скоро са провокирани от принадлежността на Славчо към разни среди.Що се отнася до Воленчо,... еми да ме извинява, но още от пресконференцията след изборите показа накъде е тръгнал! Единственият му принос за България е, че се заговори за българския национализъм и отвори нишата, която едвали ще заеме втори път! Да се олицетворява българският национализъм с личността на гусин Сидеров е като да кажеш, че всички футболисти по света са като Гъдьо Пръдлев - ст.треньор на ФК "Алкохолик"(Пичковци)!Докато не стане ясно на всички, че НАЦИОНАЛИЗЪМ не е лоша дума, няма да видим нищо добро на нашата географска ширина! Писна ми от чели-недочели, размахващи пръсти от екрана и от пресата и обясняващи как национализмът е фашизъм, ксенофобия, национал-социализъм..... Защо същите не обясняват що е то колониализъм и империализъм!? Явно и за това не са чели ПП- Митингите по нищо не се различават от тези на СДС и БСП Айде със здраве!
                    Бай Фичо - ега ти пауъра!!!

                    Коментар


                      #11
                      Че Слави е продажен тип - също е вярно. "Поръчките" които изпълнява не са от вчера. Той дори се провъзгласи за "фактор" в държавата. Политическата пропагандат която се води в иначе "шоу програмата" му, наистина се оказа фактор за последните две "гласувания". Той е с тези които са на власт и едновременно е против тях. Това го държи на повърхността, идентично като етническата партия ДПС."Гаврите" му със Сидеров наистина заприличаха на "селски мегдан" и много се изтъркаха. За компетентността на Трифонов няма да зачеквам, само ще отбележа че той е един нарцисист. Когато казва че "живее в студиото" - наистина го има предвид. Без сценаристи той няма да оживее. Дотолкова се е срастнал със "шоуто" си, че ако бъде свалено от ефир един ден, той отново ще се допитва до сценаристите за да му напишат сценарий как да живее.Станалите банални конкурси за певци и артисти, само временно поддържаха предаването "живо". Очаквам в най-скоро време да се подхване нов конкурс, защото зрителския интерес намалява сериозно.Единственото интересно в това шоу остана "Понеделник вечер". Трифонов афишира че е голям патриот, нали? Тогава защо не зачекне и проблемите които Доган и шайката му създават на държавата ни? Защо не зачекне проблемите на българите, истинските проблеми, житейските?Защото е "шоу" а не политико-анализационно предаване, ще кажете! Ами тогава защо само за политика се говори и се бъзикат по всевъзможен начин партии и лидери? Това Шоу ли е бе, да го ева...?Ще ви кажа къде опира патриотизма на Трифонов: В едно предаване му беше гост някакъв музикант - англичанин или американец, не помня. Когато гостът сподели че е останал очарован от българските ритми които е чул, Трифонов започна да го убеждава че не е чул всичко! Тогава импулсивно скочи от стола си и се запъти бавно към бенда с думите: "Дайте нещо българско.... Доко-Доко...". (и го каза не на шега, а напълно сериозно!)За миг целия бенд засвири тази велика българска мелодия, и всички задрусаха гьобеци и защракаха с пръсти.Сами преценете колко Трифонов е патриот...
                      1997 Brava 1.6, 16V

                      Коментар


                        #12
                        Може да e всякакъв,но аз лично го подкрепям в отношението му срещу "политическата партия" Атака Хора като тези нямат място във властта!
                        Alfa Romeo Giulia 2.0T 280hp TI RWD '17 & Fiat Punto Evo 1.4 77hp '10
                        ex Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm Q-Tronic '09, ex Fiat Punto 1.2 60hp ELX '00, ex Alfa Romeo 147 1.9 JTDm '05, ex Alfa Romeo 145 1.4 TS 16v '97, ex Fiat Punto 1.1 S '95

                        Коментар


                          #13
                          От край време нещата се водят от Росен Петров. Без него Слави е по-кръгъл и от нула. А зад Петров кои са се сещате. Оркестъра свири за този който плаща.
                          Lancia Kappa, 2.0 20V, 155 k. с., бензин/метан

                          Коментар


                            #14
                            duw2 написа:
                            От край време нещата се водят от Росен Петков. Без него Слави е по-кръгъл и от нула. А зад Петков кои са се сещате. Оркестъра свири за този който плаща.
                            Нарича се Петров, колега!
                            Frontera Sport, X20SE март 1998

                            Коментар


                              #15
                              Според мен Слави е лекенце!Ноща преди деня за размисъл помня призова никой да не гласува за Атака.По този начин Сидеров нямаше възможност да се защити и беше адски к.......и номер.Все пак претендира за непристрастност а и го гледат не малко хора-не може да си позволява такива изцепки!А за самото шоу- преди го гледах(от много време вече не) ,но и то доста се поизчерпа.Добре че вкарва повече актьорите, че си беше заминало..
                              Fiat Punto 1.7 TD

                              Коментар

                              Working...
                              X