Пясък му е мамата... фин, ситен пясък ... А най-добре е силна струя вода съчетана с пясък.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мазноооооо ! С какво да изчистя застояла мазнина?
Collapse
X
-
Ако е песъкоструйка трябва да махнеш веригата.Пробвай с един обезмаслител на Вюрт. Мисля че имаше нарисуван спирачрн диск на флакона. Струва към 12 лв някъде.С двигатели се справя много добре. http://www.foxmobilebg.com/component...ategory_id=107Bravo JTD 105 '98
Коментар
-
Колега, не се занимавай с Меглио, защото ефект няма да има. Отиваш в някой магазин за битова химия и взимаш от най-агресивните препарати за загорели фурни и скари. Когато се нанесе такъв препарат върху спечената мазнина, тя започва да кипи. Щом свърши реакцията за 30 минути, остъргваш най-горния размекнат слой гадости и ако са останали още, сипващ още от препарата и отново изчакваш. След това отново остъргваш с тел и шпатула. Без ръчен труд нищо няма да стане :Dпреди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
Купуваш препарат за печки на Медикс или има един Роса - много евтин - стотинки е.Слагаш го в някакъв съд ( корито например) и изсипваш 2-3 бутилки и го оставяш една нощ.На другия ден - с пароструйка и трябва да стане като нов.Е, не знам дали прапарата няма да разяде неръждавейката малко, ама...Иначе на песъкоструйка със сигурност ще стане, ама дали ще искат толкова мазен детайл да работят, не знам.П.П. Работи само с ръкавици и очила щото си е е...ло мамата иначе.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
emzo написа:Meglio, само меглиоИ гореща вода и ръкавици и .... Ичкина да търка ..... леле, това ще е гледка
Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
Сода каустик на люспи разтворена в минимално количество вода определено ще помогне дори по-добре и от кислола, но не давам никаква гаранция за метала. Изпробвано - разтваря наслоена мазнина в канализацията. Мнооооооого наслоена - от столова. При реакцията отделя голямо количество топлина.Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
И аз гласувам за Сода Каустик, понеже познат имаше фурна за закуски и там тавите знаете за черни и наслоени. Веднъж месечно ги вземаше, топи ги със сода каустик в някакъв голям съд и киснат поне 24 часа. След това си трябва и малко търкане, но не и зверско и задълбочено. То всичко си падаше със самото докосване. При теб може да се получи с обилна струя вода. При всички положения с ръкавици и мноооооооооого вода преди да го използваш!Skoda AMfabia 1.2 12v
exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
Е добре де .. кажи как го постигна, къде го постигна, срещу колко го постигна?Бе... с една дума - раздухай моля те ... Може и на друг да му потрябва...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар