Днес оставих слушалката в МOSТ за "ремонт".Дефектите са следните:http://forum.xda-developers.com/show...hp?t=5956553,4 и 5Уж имам връзки в сервиза , да видим колко време ще ме мотат.В мтел, откъдето е купуван телефона споменаха около 10-15 дни и веднага им обърнах гръб
Днес оставих слушалката в МOSТ за "ремонт".Дефектите са следните:http://forum.xda-developers.com/show...hp?t=5956553,4 и 5Уж имам връзки в сервиза , да видим колко време ще ме мотат.В мтел, откъдето е купуван телефона споменаха около 10-15 дни и веднага им обърнах гръб
Малеее,ама ти кой телефон си си взел?В подписа си писал андроид пък линка ти води към HD 2 който е с тая тояга Вин 6 за ...
Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!
Опасна комбинация .Мислех че ХД2 е лош телефон,но това ми е предубеждение заради ОС-то му.С андроид обаче нямам представа как се държи.Съдейки обаче от по-горният ти пост,май не е много по-добре....
Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!
Перфектен е с Андроид.Аз ибрах него пред Desire заради по-големия телевизор.Е вярно сега има Desire HD, но тогава нямаше.А на HD2 кеф ти WinMo, кеф ти Андроид, кеф ти WP7, кеф ти и Убунту
Колеги какво се оплаквате от Андроида, че ядял батерия. Моя държи 4-5 дена при нормална употреба... преди съм ползвал и симбиън и win mobile телефони, хем със значително по малко хардуер и ядяха значително повече батерията. Пък и в крайна сметка, почти всичко е безплатно, всичко се инсталира елементарно... няма нужда от разни сертифицирания, краквания и т.н. пък и съм с froyo и си инсталирам програмки на картата, нямам нужда от руут. Вече одъртях за подобни занимавки и Андроида ми пасва чудесно
Колеги какво се оплаквате от Андроида, че ядял батерия. Моя държи 4-5 дена при нормална употреба... преди съм ползвал и симбиън и win mobile телефони, хем със значително по малко хардуер и ядяха значително повече батерията. Пък и в крайна сметка, почти всичко е безплатно, всичко се инсталира елементарно... няма нужда от разни сертифицирания, краквания и т.н. пък и съм с froyo и си инсталирам програмки на картата, нямам нужда от руут. Вече одъртях за подобни занимавки и Андроида ми пасва чудесно
Незнам как я прави тая магия твоя телефон,но моя всеки ден е на зарядното вечерта.С доста говорене и GPS-a едвам един ден изкарвам.. (Desire) И не съм само аз,доста са хората които ме убедиха,че това е нормално..
Коментар