Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ултравиолетова лампа за комари

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

venco67 написа:
    ntodorov написа:
    loki написа:
    Някъде четох за витамин Б1 на хапчета 3 хапчета на ден натрупвал се във организма и тялото започва да излъчва миризма която гони комарите и не се усеща от човек, Англичани и германци го изкупували по черноморието вместо скъпи мазила .Все още си търся опитни зайчета да пробват и да споделят дали деиства.
    Да, това го бях чел преди две - три години. Аптеките останали без витамин Б 1 - купували го най-вече германци. Само, че аз чел недочел на своя глава тази година си купих Витамин Б - комплекс . Чел, чул, недочел и недочул пиех си по две хапченца и изядох света. Повиши ми се апетита до небесата, а за комарите си останах стръв и то огромна. Може би дозата на Б1 е била по-малка в комплекса - не знам...А някъде бях чел, че организма ни не разтварял изцяло Б Витамините и не трябва да се предозират. Тъй, че и това май-май няма да ни върши работа.
    Ако поемаш по три хапчета витамин В1 на ден така ще миришеш, че не само от комари ще се предпазиш, а и от дивите животни в гората... Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
    ...и от хора ми се чини :D
    A17DTС/S
    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Докладвам:Лампата за никакъв х*й не става. Обира всякакви други гадинки, но не и комари и мухи. Те си летят около нея, все едно я няма. Деееееба...
      Alfa 159 SW 2.4 Ti
      Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
      "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

На работа имахме два броя с по две лампи работиха три седмици и изгоря по една лампа и от двете усройства.Но имат голям ефект.
        първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
        Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
        Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Ултравиолетова лампа за комари

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=558463
          Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

Re: Ултравиолетова лампа за комари

nnikin_n написа:
            хахахах....високите - дебели трав***ити да му мислят!
            Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

gamma написа:
              Докладвам:Лампата за никакъв х*й не става. Обира всякакви други гадинки, но не и комари и мухи. Те си летят около нея, все едно я няма. Деееееба...
              Нашите, бургаски комари са гадни мутирали копеленца - не се влияят от нищо...и срещу вятър летят тЕхното маменце кръвопийско...Очаквам и очила да си сложат срещу слънце и през деня да ни смучат вече...Ще им дам 300 грама кръв и да ме оставят до края на лятото, ама не са хора да се разберем с две думи. :D
              A17DTС/S

Коментар

nnikin_n написа:
                Туй трябва да са други чешити. Британски някакви :D . Нашите не подбират високо, дебело, мало или големо.
                A17DTС/S

Коментар

gamma написа:
                  Прочете ли упътването как трябва да се сложи и че не трябва около нея да свети нищо! Мойта вярно че работи навънка ама за 1 седмица вече не виждаш лампата от насекоми. :D Най-важното е че убива хиляди малки комарчета и намалява популацията!
                  ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                  // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Аз благодаря на фирмата която не спря да се тупа в гърдите че е напръскала безплатно парка ни преди няколко дни. Резултата от вчерашната разходка - 15-20 ухапвания по главата на дъщеря ми, борба с облак комари, поне 30-40 парчета изтрепани от мене и общо взето паническо бягство от наша страна. Уважаеми фирмаджии, 20х10 комара да ви ухапят по задника ви желая аз.

Коментар

ntodorov написа:
                      nnikin_n написа:
                      Туй трябва да са други чешити. Британски някакви :D . Нашите не подбират високо, дебело, мало или големо.
                      Да беше дошъл на Китен Аз не съм висок, но ме ядат все едно съм намазано с мед захарно петле, а жената е дебела, но нищо не я яде като съм край нея... мамицата им.Русенлии имат виц за комарите
                      Steliyan's Life!
                      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Аз пък се мазах с някъв репелент там и нищо не ме ухапа, ама Пловдивчани кви изруди имат на гребната база ..... хапят яко ....
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                          Аз пък се мазах с някъв репелент там и нищо не ме ухапа, ама Пловдивчани кви изруди имат на гребната база ..... хапят яко ....
                          Първата вечер не бяхме приготвени Втората обаче и третата... Ползвах репелента вместо дезодорант и съм доволен Имах 1 охапване по ходилото...
                          Steliyan's Life!

Коментар

xctr написа:
                            Прочете ли упътването как трябва да се сложи и че не трябва около нея да свети нищо! Мойта вярно че работи навънка ама за 1 седмица вече не виждаш лампата от насекоми. :D Най-важното е че убива хиляди малки комарчета и намалява популацията!
                            Аз я ползвам в хола си. Може би трябва да я изкарам пред вратата на терасата С репелентите трябва да се поливам целият, защото "хапят" през фанелката м@мк@ им...Фирмите, дето правят обработка против комари само опъват едни пари и пръскат, колкото да отчетат дейност.
                            Alfa 159 SW 2.4 Ti
                            Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                            "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

jenshen73 написа:
                              ntodorov написа:
                              nnikin_n написа:
                              Да беше дошъл на Китен Аз не съм висок, но ме ядат все едно съм намазано с мед захарно петле, а жената е дебела, но нищо не я яде като съм край нея... мамицата им.Русенлии имат виц за комарите
                              Не бяхме ли там>?Гонихме каките и викахме КЪШ.Със здраве на всички.
                              Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

nnikin_n написа:
                                jenshen73 написа:
                                ntodorov написа:
                                nnikin_n написа:
                                Не бяхме ли там>?Гонихме каките и викахме КЪШ.Със здраве на всички.
                                Ти да Я събираш мнения Поздрави от Варна на най-печения Родопчанин!Аз казвам конкретно на ntodorov да беше дошъл на Китен, а помниш вица на русенлии нали:Малките комарчета гепали един докато спи и се питат "Вкъщи ли ще си го носим или тука ще го ядем?"Накрая решавата "Ако го занесем вкъщи - големите ще ни го вземат, я по-добре да го мятаме тука"... Бяха кошмарни комарите в Китен, направя бях забравил какво е край Камчия или в село Бръшлян до Русе...
                                Steliyan's Life!

Коментар

Working...
                                X