Колеги, много ми се ще да се ориентирам към някоя вила в село. Моля, препоръчайте някое селце.Ето какви са ми претенциите.Най най най най важното - да няма крадливи роми и изобщо роми. Не искам да треперя всеки път като съм в града. Моля, възмутените от етническата ми нетолерантност, нека не го обсъждаме.Нататък.Да е на до около 50-60км от Варна. Да е на планина или в полите на планината. Примерно Провадийско, южната част на общ. Долни Чифлик. Да е на поне 20км от Девня или релефа да пречи на химията по въздуха. Да не е на и около пътя Варна-Бургас.Ами това е на първо четене, не искам съвсем да слагам рамки с безкрайни претенции.Обикаляме си чат пат с кемпера селца, ще съм благодарен ако споделите някое от което имате преки впечатления.Къде сме били.Здравец. Хубаво село, но високи цени. Ужили ме пчела по клепача, разбрах намека на оня горе
.Венелин. Много цветнокожи.Добрина. Много ни харесва, но влака като минава през Провадия и ехото направо разтриса каньона. Староселец. Малко хубаво селце, но е затворено отвсякъде, няма накъде да ти се ширне погледа.Невша. Хич не ми хареса, едно сиво такова...Солник. Бая път по разбити пътища дотам, па и го водят ’до Шкорпиловци’
и цените са....Голица. Един циганин няма. За пътя същото като Солник. Държат високи цени, нямам идея на какво отгоре.Сладка вода. Много на кръв ни гледаха кемпера, много негостоприемни хора. Вярно че имат резерват там ама ние не сме палаткаджии да им ’минираме’ горичката я.Кюлевча. Около Мадара винаги ми е било едно такова каменисто и пустинно като в Дивия Запад. Па и държат цени.Бре, ние бая сме обиколили, то не останали села.
Каним се да идем в с. Чайка. Чувам много добри неща за него, но едно нещо много ме притеснява - мноооооого било ветровито, от няколко места го чувам.Е, чакам размисли и страсти по темата. Няма да е утре покупката, даже няма да е тази година, но искам да имам някаква настройка, стремеж ако щете.

Коментар