Здравейте. Знаете ли догодина като излезе на пазара този Fiat Punto Evo Abarth дали ще пристигне у нас в шоурума на "Ауто Италия" и какви пари ще струва ориентировачно? Благодаря Ви.Ето и малко снимки на модела:http://www.netcarshow.com/fiat/2011-punto_evo_abarth/
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Punto Evo Abarth?
Collapse
X
-
Най-вероятно няма да стъпи у нас чрез официалния вносител на марката. Причината е, че ще бъде доста скъпичък за нашите стандарти, както стана с Гранде Пунтото Абарт. Има такива в БГ, но хората, които ги карат са си ги внесли те.Инъче има опция да се поръча чрез Ауто Италия ( демек не е невъзможно, прави се специално питане и тем подобни. В крайна сметка има ли пари няма невъзможност
, но пак казвам скъпичко ще излезе, а и едва ли ще има отстъпка.Колега, ако много си си го харесал вкарай си го сам в БГ
Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
-
Е добре де, обаче на официалната страница в интернет на FIAT в Италия модела изобщо не присъства в листата с моделната гама. И немога да разбера какво точно става? Как така вече се продава от дилъри на ABARTH, а Фиат Италия не го е пуснала модела да се продава и няма ценова листа в интернет?Sev написа:няма да е догодина - колата вече е на пазарадилърите на Абарт са различни от тези на ФИАТ и са доста по-малкопо тази причина АИ официално не предлагат колите на Абартцена - грубо около 45 000 леваКарай ФИАТ и се чувствай още млад!
Коментар
-
Има, има. Не ми се изпада в подробности, ама като поръчвахме Пандата исках нещо друго - не може, та не може. Сетиха се миналата есен да започнат да го продават... То големи продажби бяха, няколко месеца преди да спре да се произвежда модела, от Ауто Италия се сетиха да предлагат "нова" модификация, която в Италия се продаваше трета година... Да не говорим колко нерви ни изхабиха като поръчахме първите фабрични метанови Добла в България. 3-4 месеца водеха преговори с Италия...А за Пунто Ево Абарт - загледай се в ценовата листа. Например при Гранде Пунто Абарт го нямаше с картинки на сайта, но като свалиш ценова листа от някой "дилърски" сайт го имаше като цена. Предполагам и сега ще е така.mims написа:В крайна сметка има ли пари няма невъзможност
Коментар
-
Ммммммм 16500 паунда! Това излиза на малко повече от 38000 лв. Обаче е 180 конски сили ииии .......................... вижте долу линка
http://www.youtube.com/watch?v=C9Teh...eature=related
Карай ФИАТ и се чувствай още млад!
Коментар
-
Незнам ще видим какво ще стане! Ако с ABARTH не стане нищо във България, то тогава примерно с едно PUNTO EVO SPORTLINE с ниво на оборудване SPORT от 135 к.с. ще стане работата, защото това поне се продава от АИ в шоурума. Дори и да го няма се прави поръчка, чака се и идва. За България със сигурност се продава. За източна европа знам, че Фиатите ги правят с по - здрава ходова част заради лошите пътища.petio4528 написа:Незнам,но колите за Бг са доста по различни от Итал.Тук пристигат с по малко екстри,а е имало случай цената тук да е доста по висока.Аз не бих си взел от Българските дилъри кола,и изобщо кола правена за източна европа.Карай ФИАТ и се чувствай още млад!
Коментар
-
в сайтовете на ФИАТ няма да го намеришАбарт се продава отделно, както казах от свои дилъриwww.abarth.it , www.abarth.de, www.abarth.fr - там си има има цени, каталози, конфигураторипо тази причина и тук няма да го намеришако искаш мога да питам моя дилър в АИ да каже за какво става въпрос?
Коментар
-
Ами това ще е много хубаво, обаче аз съм им пуснал запитване на пощата за контакти с клиенти и никой досега не ми е отговорил нищо!Sev написа:в сайтовете на ФИАТ няма да го намеришАбарт се продава отделно, както казах от свои дилъриwww.abarth.it , www.abarth.de, www.abarth.fr - там си има има цени, каталози, конфигураторипо тази причина и тук няма да го намеришако искаш мога да питам моя дилър в АИ да каже за какво става въпрос?Карай ФИАТ и се чувствай още млад!
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар