И к’вооооо?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Знам ви аз знам ви,с очите си го видяхstrajaro написа:силна група сме добра да еdzvqroto-qnisZ написа:Еййй Вие заралии умора немате ли бреее
която и тема да отворя все сте нацвъкали по нещо си Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 А добър вечер от мен ся 
"Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
Коментар
-
тогава бяхме срамежливи и скромниdzvqroto-qnisZ написа:Знам ви аз знам ви,с очите си го видяхstrajaro написа:силна група сме добра да еdzvqroto-qnisZ написа:Еййй Вие заралии умора немате ли бреее
която и тема да отворя все сте нацвъкали по нещо си Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 А добър вечер от мен ся 

Коментар
-
floks -
Аууууу нИщЪ да си помисля тогава като разпускатеstrajaro написа:тогава бяхме срамежливи и скромниdzvqroto-qnisZ написа:Знам ви аз знам ви,с очите си го видяхstrajaro написа:силна група сме добра да еdzvqroto-qnisZ написа:Еййй Вие заралии умора немате ли бреее

"Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
Коментар
-
и този момент ще дойдеdzvqroto-qnisZ написа:Аууууу нИщЪ да си помисля тогава като разпускатеstrajaro написа:тогава бяхме срамежливи и скромниdzvqroto-qnisZ написа:Знам ви аз знам ви,с очите си го видяхstrajaro написа:силна група сме добра да еdzvqroto-qnisZ написа:Еййй Вие заралии умора немате ли бреее

Коментар
-
floks
Реклама
Collapse

Коментар