Стриптизьорка :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Подарък за шефа?
Collapse
X
-
Благодаря Ви за предлаженията.Нали споменах,че е непушач,така че запалката и пурата отпада.Това със книжките е много добра идея,но пък нямам време-денят е понеделник.Рафтинг и картинг нямаме в Плевен,но пък със сигурност би му допаднало.Стриптизьорка не става,щот жена му е тук и не върви нещо.Разни стойки и такива атрибути за бюрото даже си има в излишък.Най ми допада идеята за някоя СПА процедура,но като незнам тук в тоя наш Мегаполис има ли такова нещо,даже и в интернет не се рекламират.Да не взема да го пратя на някоя руса или мургава,че тогава .....Даваите още предложения,че така ме насадиха.
Коментар
-
След като е рокаджия, мисля че тортата с циците ще е най-атрактивно както спомена колегата по напред в тематаwillow75bg написа:Благодаря Ви за предлаженията.Нали споменах,че е непушач,така че запалката и пурата отпада.Това със книжките е много добра идея,но пък нямам време-денят е понеделник.Рафтинг и картинг нямаме в Плевен,но пък със сигурност би му допаднало.Стриптизьорка не става,щот жена му е тук и не върви нещо.Разни стойки и такива атрибути за бюрото даже си има в излишък.Най ми допада идеята за някоя СПА процедура,но като незнам тук в тоя наш Мегаполис има ли такова нещо,даже и в интернет не се рекламират.Да не взема да го пратя на някоя руса или мургава,че тогава .....Даваите още предложения,че така ме насадиха.
.
Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар