Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Здравейте от мен

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Честно казано, не :D Ама знам че като го цъкна и почва да духа яко :D Някой който знае да каже, че и мен ме интересува принципно А тоя бутон най-вдясно с термометарчето, него знаеш ли го за какво е

Коментар

Позицията ауто е функция на климатроника и поддържа определената от теб температура (духа силно защото си задал 18градуса а навън е 30 да речем), а копчето в дясно с термометърче ти дава информация за температурата на дисплея за изминатите километри на таблото

Коментар

А нещо друго освен външната температура, мога ли да изкарам на този дисплей ?

Коментар

delete написа:
          А нещо друго освен външната температура, мога ли да изкарам на този дисплей ?
          Предполагам можеш ако го монтираш върху калкулатор, например Иначе освен изминатите километри и броячът до 1000, който се занулява, при стартиране на двигателя се появяват определен брой нулички показващи нивото на маслото. Изписват се и думичките HIGH и LOW ако нивото на маслото е прекалено високо или прекалено ниско. Но не се предоверявай на тези показания - работят добре само ако си спрял на равно.
          She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

delete написа:
            Честно казано, не :D Ама знам че като го цъкна и почва да духа яко :D Някой който знае да каже, че и мен ме интересува принципно А тоя бутон най-вдясно с термометарчето, него знаеш ли го за какво е
            Колегата ви е отговорил. АУТО - се "грижи" за степените на вентилатора, а те зависят от зададената вътрешна температура и външна такава. Това е "оптималния" режим за работа на вентилатора. Аз лично се предоверявам само на тази функция. Когато бъде достигната зададената температура степента на вентилация автоматично се коригира.
            A17DTС/S
            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Благодаря Ви колеги Последно въпросче, можете ли да ми кажете какъв размер са оригиналните колони във вратите, и на задната кора ? И ако можете да ми препоръчате с какви модели да ги сменя, за да изкарат малко по-приятен звук. Ще се сменя и плеара Но него го имам вече.

Коментар

Врати 4х6 елипсиОтзад - 13см.Ако искаш добър звук трябва да си пограеш доста:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=35120
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Вече съм регистриран
                  JTD (UniJet Turbo Diesel)

Коментар

На някой колега да му се намират 2 стикера от малките?Аааа и вчера видях, че ми свети лампичката за въздушната възглавница, някакви идеи защо?

Коментар

Първо да ти е честита и безаварийно!За еърбега една диагностика!Друго което можеш да направиш е да махнеш кората в краката на пътника ( държи се на две щипки и една рапидка) и да погледнеш да не би да е текъл антифриз от радиаторчето на парното, върху централата на еърбега!
                      now. BMW E39 523i '98 170hp
                      ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                      ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Bravo JTD GT написа:
                        На някой колега да му се намират 2 стикера от малките?Аааа и вчера видях, че ми свети лампичката за въздушната възглавница, някакви идеи защо?
                        И мен ми светеше на Мареата, но при катастрофата се активираха и двете възглавници... На Брават на баща ми също свети... Дано не се налага да влиза в действие!
                        She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Честито и от мен! В момента съм в Швециq и тук ФИАТ Браво е голqма екзотика . За три месеца видqх само 5-6
                          SEAT Leon Cupra 300
                          Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Ето какво сътворих днес с плафона :D

Коментар

Въпрос до колегите със същите автомобили и същите двигатели?Колата дърпа в диапазона от 1500-2500 оборота и после е мъртвец, тъпче на едно място. Нормално ли е или е възможно да е от центровката на ремъка???

Коментар

Това е въпрос за технически раздел, недей да използваш тази тема за въпроси свързани с технически проблеми, моля!

Коментар

Working...
                                X