Честно казано, не :D Ама знам че като го цъкна и почва да духа яко :D Някой който знае да каже, че и мен ме интересува принципно А тоя бутон най-вдясно с термометарчето, него знаеш ли го за какво е
Позицията ауто е функция на климатроника и поддържа определената от теб температура (духа силно защото си задал 18градуса а навън е 30 да речем), а копчето в дясно с термометърче ти дава информация за температурата на дисплея за изминатите километри на таблото
А нещо друго освен външната температура, мога ли да изкарам на този дисплей ?
Предполагам можеш ако го монтираш върху калкулатор, например Иначе освен изминатите километри и броячът до 1000, който се занулява, при стартиране на двигателя се появяват определен брой нулички показващи нивото на маслото. Изписват се и думичките HIGH и LOW ако нивото на маслото е прекалено високо или прекалено ниско. Но не се предоверявай на тези показания - работят добре само ако си спрял на равно.
She was only a whisky maker but he loved her still.
Честно казано, не :D Ама знам че като го цъкна и почва да духа яко :D Някой който знае да каже, че и мен ме интересува принципно А тоя бутон най-вдясно с термометарчето, него знаеш ли го за какво е
Колегата ви е отговорил. АУТО - се "грижи" за степените на вентилатора, а те зависят от зададената вътрешна температура и външна такава. Това е "оптималния" режим за работа на вентилатора. Аз лично се предоверявам само на тази функция. Когато бъде достигната зададената температура степента на вентилация автоматично се коригира.
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Благодаря Ви колеги Последно въпросче, можете ли да ми кажете какъв размер са оригиналните колони във вратите, и на задната кора ? И ако можете да ми препоръчате с какви модели да ги сменя, за да изкарат малко по-приятен звук. Ще се сменя и плеара Но него го имам вече.
Първо да ти е честита и безаварийно!За еърбега една диагностика!Друго което можеш да направиш е да махнеш кората в краката на пътника ( държи се на две щипки и една рапидка) и да погледнеш да не би да е текъл антифриз от радиаторчето на парното, върху централата на еърбега!
now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
На някой колега да му се намират 2 стикера от малките?Аааа и вчера видях, че ми свети лампичката за въздушната възглавница, някакви идеи защо?
И мен ми светеше на Мареата, но при катастрофата се активираха и двете възглавници... На Брават на баща ми също свети... Дано не се налага да влиза в действие!
She was only a whisky maker but he loved her still.
Въпрос до колегите със същите автомобили и същите двигатели?Колата дърпа в диапазона от 1500-2500 оборота и после е мъртвец, тъпче на едно място. Нормално ли е или е възможно да е от центровката на ремъка???
Коментар