опел астра на нафта, помня, че до 3-та я карах без газ, правете сметка как съм я каралвпечатленията бяха, че всичките й видове пружини бяха доста твърди, отколкото на фиата.
ГАЗ 53 с АГУ. Сами може да се сетите колко вървеше Бях заварено положение, когато смениха закона и не можеш да се явяваш на изпит директно за С категория. Колегите, които ги скъсаха после караха Лада
Учебната беше Fiesta 1.4 TDCi (2004г) .... за учебна ставаше, приятна за каране, това беше март-април тази година.Иначе сефтето беше на Пунтото, иначе съм карал и Pajero, Toledo и Uno преди да взема книжка..
За завиждане сте, в момента излиза малко скъпо да изкараш С категория, а не бих отказал един безплатен курс, каквито явнто навремето е имало
То и B категорията много поскъпна през последните години.Аз преди три години карах курсовете за 250 лева, а сега един приятел ги кара за 600-700 лева. Вярно че кара на Опел от 2007 година, но каква е файдата като трябва да платиш 3 пъти повече.
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш! http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
А Тук не съм писал :D И аз като Red Storm- на Москвич дефорсак, 1992г., и на него му работеше ръчната Да не питате после защо караме мапнати дизели- отговора е: караш курса на Москвич
здравейте!аз сьм карал курсовете през 1995г на Лада 1500s.за онова си време беше супер.сега вече е сьвсем различно,с тези нови коли.ладиухата трябваше да се кара с повечко газ иначе...овикване :D
Рено Клио 3-ка 1.5 ДЦИ 86хп много маневрена кола ( преди 4 години горе долу карах курса )
ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар