V.Vencislavov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
живко нямаш 4-та ли///// написа:Ми българия е 600 км всичко на всичко - докато изцедя 3-тата и вече трябва да спирам (да кацам в Гълъбово).V.Vencislavov написа:Както се казва - светът е малък,а аз бих казал че България е миниатюрна и няма да се учудя, ако някой колега от единият край на родината го мернем в другият всяка седмица на среща
Който не знае - Гълъбово е кръчма в стара загора, която пък е краен квартал на Варна!

Коментар
-
Имам и 6-та задна, но докато дам газ и стигам оня с меда (т.е. - без меда)strajaro написа:живко нямаш 4-та ли///// написа:Ми българия е 600 км всичко на всичко - докато изцедя 3-тата и вече трябва да спирам (да кацам в Гълъбово).V.Vencislavov написа:Както се казва - светът е малък,а аз бих казал че България е миниатюрна и няма да се учудя, ако някой колега от единият край на родината го мернем в другият всяка седмица на среща
Който не знае - Гълъбово е кръчма в стара загора, която пък е краен квартал на Варна!

Коментар
-
"Отечествен фронт" с Енчо Карбовскиeh4ev07 написа:защото търсиш вината в другите един път си признаи твоята и готовоstrajaro написа:да точно товаа за мене защо нямаeh4ev07 написа:кое е похвално че искам да почерпя една бира един готин колега лиstrajaro написа:похвално

Уважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
за кое от всичко си виновенstrajaro написа:виновен съмдай си ми биратаeh4ev07 написа:защото търсиш вината в другите един път си признаи твоята и готовоstrajaro написа:да точно товаа за мене защо нямаeh4ev07 написа:кое е похвално че искам да почерпя една бира един готин колега лиstrajaro написа:похвално

Коментар
Реклама
Collapse

Коментар