///// написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
хаххаха разбирайте се с Венци за музиката. Доколкото помня той беше писал за подсигуряване на музиката.strajaro написа:ако е без чалга направо ме отписвайте///// написа:Едната събота ще е сватбарин, а другата - здрав купон без чалга на копринка!
Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Хубу де! Ами ние неинтелигентните с бензиновите спринтьорки защо сме все непоканени и все да се натрапваме! От Стара загора ни изгониха с полиция!blondi_74 написа:Е, метановите коли винаги са поканени ... особено ако шофьорът е с по-висок коефициент на интелигентност и умее да дава полезни съвети
Коментар
-
А то какъв купон ще е без чалгаstrajaro написа:ако е без чалга направо ме отписвайте///// написа:Едната събота ще е сватбарин, а другата - здрав купон без чалга на копринка!
Е как иначе,ние в "Метан Клуб" си помагаме винагиblondi_74 написа:Е, метановите коли винаги са поканени ... особено ако шофьорът е с по-висок коефициент на интелигентност и умее да дава полезни съвети
Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
Адашче, ние ще се подчиним на максимата: "С нахалство към прогрес" и ще се натрисаме там дето не ни канят.///// написа:Хубу де! Ами ние неинтелигентните с бензиновите спринтьорки защо сме все непоканени и все да се натрапваме! От Стара загора ни изгониха с полиция!blondi_74 написа:Е, метановите коли винаги са поканени ... особено ако шофьорът е с по-висок коефициент на интелигентност и умее да дава полезни съвети

Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
blondi_74
Извинявайте, ако съм засегнала някой от морските съфорумци, колегата ливърпул ми даде интересен съвет, относно колата, за което съм му задължена, не го приемайте лично , аз съм си фенка на бензина///// написа:Хубу де! Ами ние неинтелигентните с бензиновите спринтьорки защо сме все непоканени и все да се натрапваме! От Стара загора ни изгониха с полиция!blondi_74 написа:Е, метановите коли винаги са поканени ... особено ако шофьорът е с по-висок коефициент на интелигентност и умее да дава полезни съвети

Коментар
-
и що караш на метан тогаваblondi_74 написа:Извинявайте, ако съм засегнала някой от морските съфорумци, колегата ливърпул ми даде интересен съвет, относно колата, за което съм му задължена, не го приемайте лично , аз съм си фенка на бензина///// написа:Хубу де! Ами ние неинтелигентните с бензиновите спринтьорки защо сме все непоканени и все да се натрапваме! От Стара загора ни изгониха с полиция!blondi_74 написа:Е, метановите коли винаги са поканени ... особено ако шофьорът е с по-висок коефициент на интелигентност и умее да дава полезни съвети

Коментар
-
blondi_74
и на бензин карам от време на времеstrajaro написа:и що караш на метан тогаваblondi_74 написа:Извинявайте, ако съм засегнала някой от морските съфорумци, колегата ливърпул ми даде интересен съвет, относно колата, за което съм му задължена, не го приемайте лично , аз съм си фенка на бензина///// написа:Хубу де! Ами ние неинтелигентните с бензиновите спринтьорки защо сме все непоканени и все да се натрапваме! От Стара загора ни изгониха с полиция!blondi_74 написа:Е, метановите коли винаги са поканени ... особено ако шофьорът е с по-висок коефициент на интелигентност и умее да дава полезни съвети

като ми свърши бутилката
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар